Arbetsdag ute i värmen! ^_^

20110629392 (MMS)

Arbetsdag ute i värmen! ^_^


Time for food^_^

20110628391 (MMS)

Time for food^_^


Mys ute i solen^_^

20110628389 (MMS)

Mys ute i solen^_^


Today's INSPIRATION ♥

Här kommer dagens inspirations bilder!
Alla bilder lånade från StockholmStreetStyle

Bloggpaus...

hej i'm back!!!
Sorry men bloggen har fått lida då jag har haft fullt upp med jobb och inte orkat ta mig tid till att blogga de senaste dagarna men i dag är jag äntligen ledig!!! WOOP WOOP!!! Helt underbart väder är det också:)
Har jobbat i sju dagar i sträck men förhoppningsvis så är jag ledig i helgen^_^
Firade midsommar här hemma med en massa släkt som kom och det var verkligen jätte jätte trevligt att alla kom!
Hoppas ni hade det bra under midsommar helgen och nu ska jag försöka blogga lite mer nu!

Movie night!

Jag jobbade bara till två idag vilket är jätte jätte skönt! Så när jag kom hem så tog jag en "powernap" vilket var jätte skönt^_^
Vi gick sedan alla till centrum för att handla lite till på lördag, då några i släkten kommer och hälsar på. Vi tänkte överaska kusinbarnen med lite småsaker och godis..
Vi orkade inte laga någon mat, så det middag från Golden;)
Efter all mat bestämde vi oss för att kolla på "the adjustment bureau" med Matt Damon i huvudrollen, den var bra!
Lite annorlunda film men det var riktigt bra.

Such a gray and dreary day...Rain rain go ...

20110623386 (MMS)

Such a gray and dreary day...Rain rain go away^_^


Mornin' peeps

Förlåt att det vart lite tyst från mig den senaste dagarna men jag kom hem så himla sent igår från intron att jag inte orkade göra något när jag kom hem överhuvud taget..
Idag jobbar jag igen fast på mitt vanliga jobb.. så nu är det jobba ända fram till på måndag som gäller!  Ska skriva lite mer på efterjobbet idag, jag slutar vid två^_^
Sitter och äter frukost just nu! Kaffe och två rostade mackor med skagen röra, inte världens nyttigaste men det är gott!

HM ♥ Versace

OOhhh ett nytt spännande samarbete mellan HM och Versace!! Kan inte vänta på de första bilderna på plaggen! Själva kollektionen ska släppas 17 November i år , so save the date in your calenders ladies!!!
Donatella ska tydligen även designa en pre-spring kollektion till 19 januari 2012 som endast kommer att släppas online till de länder som har HM shop online^_^
Margareta Van der Bosch (chef designer för HM) och Donatella Versace
Versace kollektion for HM
UPDATE: HITTADE FLER BILDER



Dessa två klänningar ska jag hålla utkik för, riktigt fina är dem!!!

Rain rain go away!

Vilket konstigt väder vi har haft idag... regn sol regn sol regn åska sol och åter regn..
Hur som helst så hade jag min första intro dag på Smedbygården i dag och det gick jätte bra, väldigt mycket att ta in! Det var en så lugn miljö att jobba i och det är inte lika mycket fokus på tiden som det ibland kan bli för mycket av när man jobbar i hemtjänsten. I början så vart jag nästan lite stressad av att det var så himla lugnt, men efter ett tag så vart det bättre..^_^
Imorgon så ska jag göra min andra introdag och då blir det ett kvällspass, tror nog att det ska gå bra. De har en jätte bra handlingsplan som man får när man kommer in som timvikarie!
Den här sommaren ska jag försöka få in så många arbetspass som möjligt så att man har lite mer pengar i augusti när jag förhoppningsvis börjar plugga:)

Girltime ♥

I dag vaknade jag vid 10.30 för att ta ut Timo, gubben hade gnällt vid syrrans säng ett tag så då var det bara för mig att kliva upp. Vi gick en halvtimmes promenad i regnet. Ganska mysigt  faktiskt, ibland så kan det vara mysigt med regn.
Skulle sedan på eftermiddagen möta upp N för att kolla lite i affärer och äta middag. Vi tog en sväng förbi NK för att titta på rean men den var väl sådär och jag var inte ute efter något speciellt..
Efter det så gick och åt middag på Vapianos vid stureplan, jätte mysigt ställe. Som tur var så hann vi dit innan värsta rushen, då det blev vänte tid på typ 45min för att ens få bord^_^
Kvällen avslutades sedan på Friday's med en drink, jätte trevligt och mysig kväll!!!

The drinks and a lot of girltalk^_^

20110620383 (MMS)

The drinks and a lot of girltalk^_^


Yummy!

20110620381 (MMS)

Yummy!


Regn = Mysdag

Har bara suttit i soffan och myst hela eftermiddagen och när ena systern kom med hennes kille så blev det bakismat till middag, kebablåda!!! Det vara så himla gott ibland, lite mer kanske när man är lite bakis^_^
Efter allt mat så tittade vi på filmen "the warriors way" med Kate Bosworth, en action film som var lite seg men bra.
Under filmen kom syrrans kompis som pluggar i Schweiz och hon hade med sig en massa gott därifrån bla en liten ask med mina macaroos som var too die for!  Det är så skönt att man kan vara ledig när det regnar och bara mysa:)

Yummy!

20110619379 (MMS)

Yummy!


Eating mini macaroons^_^

20110619378 (MMS)

Eating mini macaroons^_^


Segt idag^_^

Det var verkligen jätte jätte kul på 30års festen igår, maten var helt underbar och väldigt mycket att dricka. De hade verkligen planerat hela festen så himla bra och det vart väldigt många skratt under kvällen!
Jag har inte orkat lägga in mina bilder från fest så de kommer senare när jag känner mig lite piggare:)
Så jag lägger upp en bild som jocelyn tog på mig på 40års festen vi var på förra helgen som jag tycker är jätte fin. Tycker om de skarpa färgerna som blir när man tar foto med systemkamera.

Up-do finished

Det blev en slarvig knut på sidan med en blomma på:)

Party Party ♥

Ikväll så ska jag på 30års fest, jag har kusiner som är trillingar som ska fira sin 30års dag idag med värsta stora festen!! Det ska bli så himla kul! Det kommer att vara hur mycket folk som helst^_^
Min lilla syster har precis lockat fördigt mitt hår som ska sedan sättas upp i en "up-do" det kommer att bli jätte fint!
Så här ser jag ut nu... jag visar en till bild sedan när jag är färdig. Håret är jätte jätte stort just nu^_^
Woop Woop!!!

Everyday waves - tutorial

Här kommer en video från Loren Conrads hemsida "the beauty department", jätte bra tutorial för lite vardagliga hollywood lockar!!!

Today's blog INSPIRATION ♥

Här kommer åter några jätte fina bilder från SeaOfShoes
Älskar hennes bilder!
Update: det vart ingen strip chair för mig för passet var intställt:(

Strip Chair ^_^

Vilket tråkigt väder det var idag...men men man får göra det bästa av saken...
I dag ska jag prova något som låter jätte kul! Jag ska prova något som heter "strip chair" men en vän här i berga.
Ska verkligen bli jätte spännande, får se om jag fortsätter att träna här i berga hädanefter om jag gillar stället..
Nja, tror nog inte det ser ut så här precis men det här är vad som kom upp när jag googlade bilder på strip chair^_^
Jag återkommer senare om det var en hit eller diss. Låter i allafall jätte kul! En anna träningsform som jag velat prova på ett tag nu är "pole dancing" det försöka göra det till hösten^_^

Swedish Hasbeens ♥

Idag så fick jag mitt efterlängtade packet  från Swedish Hasbeens!!! Det vart natur färgade sandaler, I Love them!!! De heter Swedish Hasbeens "braided high", det finns även " braided low" som är lägre och "braided sky high" som är lite högre. Mina är mellan höga.
De är så himla bekväma, har gått omkring med dem hemma så att de formar sig efter mina fötter^_^
Jätte fina är dem, de blir mörkare med tiden som med riktigt skinn. A just jag hittade även ett par jympa skor till träningen och de var verkligen jätte fina. Hittade dem på XXL i arninge på barnavdelinginen (har ju "teeny tiny feet"), det är ju så himla svårt för mig att hitta bra träningsskor men jag hoppas att de är bra..
Det enda jag saknar nu är ett par converse, har vela ha att par jätte jätte länge..

Vanilla latte dream ♥

Sitter just nu och smuttar på mina jätte goda vanilj latte^_^ Det kan vara så himla gott ibland! Idag har jag inte hunnit göra så mycket men en kul grej jag kan berätta är att de ringde från det nya jobbet och de vill ha mig!! Jag ska gå på intro där nästa vecka två dagar, jätte bra ju! Då kan jag fylla på med jobb där när det inte finns så mycket jobb på mitt andra jobb^_^
Lyssnar på min Glee på min spotify, mam blir så himla glad av att höra när de sjunger..
Vanilj latte!!!
Jag och sötnosen Timo^_^
Mina planer idag: tänkte kanske åka till arninge för att kolla på deras sportoutlets, jag behöver gym skor för att jag förstörde de andra när jag sprang vårruset och jag för jätte ont i fötterna av dem.. tänkte även kolla på deras converse sortiment, såg i tidningen att de bara kostade 399kr... får se om det stämmer...
Ikväll om jag orkar ska jag gå på en utställning på Fotografiska, fick en unbjudan på mejlen... men vi får se..
Den senaste veckan har verkligen varit hektiskt och mer kommer det nog att bli för i helgen har jag ett par kusiner som är trillingar som ska 30-års fest, jätte kul!!! Nästa helg under midsommar så ska släkten komma och hälsa på. Det blir full rulle hela juni nästan!

Bodyshop ♥

Gillar denna reklam bild!
Bilden lånad av Karolins Kåseri

Today's INSPIRATION ♥

Här kommer dagens inspirations bilder!
Gillar oversize skjorta, shorts och pumps combon!
Love the electric blue chanel bag!
Alla bilder lånade från Stockholm Streetstyle

Dålig uppdatering ^_^

Hej förlåt för den dåliga uppdateringen...jag har varit upptagen med olika saker och då har jag helt enkelt bara glömt bort att uppdatera... fick lite dåligt samvete..
Idag har jag varit på anställningsintervju på ett Demensboende för äldre och förhoppningsvis så får jag gå på intro nästa vecka, verkar som ett jätte trevligt ställe så jag hoppas verkligen att jag får jobb där^_^Håll tummarna för mig.
Igår kollade jag och Sys på filmen "Beastly" med Vanessa Hudgens och filmen "the Eagle" med Channing Tatum, beastly var mycket bättre än the eagle. De var inte i samma filmkategori men ändå..
I går hann vi även med en sväng till Täby, där vi köpte en golv fläkt, har sagt i flera somrar nu att vi borde köpa en och nu slog vi till på en som vi hittade på Clas Ohlson för 199kr, det var ju som hittat!
Ha en bra kväll hörni!!!

Shopping ♥

Fick en kommentar av en läsare som ville att jag skulle visa vad jag shoppade i fredags^_^
Så här kommer i allafall bilder på det jag handlade i fredags..
En "manhattan" väska från Svenskt Tenn, som jag velat ha jätte länge.
En ny väskrem till min LV Pochette väska så att man kan använda den som en "crossbody" väska
Ville även köpa en mindre LV plånbok men de hade ingen inne så det vart bara den här. Jocelyn köpte däremot en LV Speedy 35, den är något större än den jag har, jag har en LV Speedy 30.

Helgen i bilder ♥

Förlåt för att jag inte uppdaterat något denna helg men det hände så mycket roligt och jag jobbade även hela helgen! Jag vet inte vart jag ska börja... på fredagen så hade vi bestämt me vår vän J att vi skulle in till stan och shoppa, för att sedan äta middag på kvällen. Vi hade jätte mysigt!
alla shopping påsar!
Lella och Jocelyn
the yummy food!
På lördagen så var jag bjuden på 40års fest, ett pool party! Det fanns en massa good mat, roliga lekar och trevliga gäster!!! Jag kom nog hem vid ett men det var verkligen jätte kul!
Pics pf the funny games, har nog aldrig skrattat så mycket!!
The birthday girl!
Mmmm lechon baboy!
På  söndagen så grillade vi hemma hos Jocelyn, jätte mysigt! Har haft en jätte bra helg även om jag jobbade!
Ha en bra dag i solskenet!

Good morning my lovelies!

20110611376 (MMS)

Good morning my lovelies!


TGIF ♥ Girls

Good day my dear readers!!!
Hoppas allt är väl med er alla! Idag så har jag bara tagit det lugnt, det är ju så varmt. T.o.m Timo tyckte det var skönt att sova med  fläkt under morgonen^_^
Idag har jag, systrarna och vår vän J planerat att vi ska "girl time" ute på stan och spendera våra hårt fötjänade skatteåterbäring;) Wop Wop!!
Tror nog att vi avslutar det hela med en mysig middag på någon restaurang^_^
Ha en bra dag i solen mina kära läsare!!!!

Good morning my lovelies ♥

Första natten den här veckan som jag sovit gott, har inte kunnat sova ordentligt de senaste nätterna för att de är alldeles för varmt! Bad mamsen följa med mig ner till källaren för att hämta min lilla fläkt, hade den på hela natten och gud vad gott jag sov!
Idag är det dags för det andra antagningsprovet men för en helt annan utbildning på Nackademin, Apotekstekniker utbildningen som jag har sökt flera gånger men inte varit behörig för att de hela tiden ändrar behörighetskraven men så såg jag att de skulle ha denna utbildning på min gamla skola och de hade inte lika höga behörighetskrav som de andra skolorna.
Efter det första provet så känner jag nog lite mer för Hälso och sjukvårdsadministrations utlbildningen för att det lät jätte intressant när biträdande rektorn förklarade vad utbildningen innehöll.
Vi får se hur det går...
Håll tummarna för mig!!!!! Wish me luck!

Today's WANT ♥

Det är dagens "WANT". Denna ring är ju makalöst vacker!!!
Visst är den vacker, Louis Vuitton Monogram Résille Large Band ring.
Fast den lär ju kost 10 ggr så mycket som den är värd bara för att den är Louis Vuitton....

Today's INSPIRATION ♥

Dagens inspirations bilder!!!
Famous blogger Hanneli, jätte snygg klänning i nude.
The lovely model Natasha Poly
Love love love the leopard prints!
Love the rusty brown and the turqoise combo^_^
Rompers, need I say more?
Have I told you that I love leopard prints?
In this one i really like the hairdo, maybe i'll try it out this weekend..hm..
As always the ever so stylish Giovanna Battaglia!







Alla bilder lånade från Stockholm Streetstyle

wohow, i did it! ^_^

Gud, vad varmt det var idag! I dag så gjorde jag antagningsprovet till Hälso- och sjukvårdsadministration utbildningen som jag sökt till hösten. Trodde att det skulle vara jätte svåra prov i datakunskap och svenska men som tur var, var  det bara olika sorters skrivuppgifter. Nu hoppas att jag bara att man gjort ett intryck och skrivit om något intressant så att de väljer mig!
Tydligen så var det 130 personer som sökte och 70 som fick göra prov, sedan efter det så är det bara 25 som kommer in på utbildningen.
Vi ska få svar innan midsommar, hoppas verkligen att jag kommer in på den!!

Värmebölja ^_^

Igår var det en jätte mysig dag med picknik ute på Djurgården med kusiner och deras barn, det var verkligen jätte mysigt. Det var så himla skönt när man låg i gräset och vinden fläktade i håret^_^
Eftersom det var flaggans dag så var ju även hela kungafamiljen på väg till Skansen för att fira vilket resulterade i att när vi skulle in till City sen så tog det jätte lång tid då det var många avspärrningar osv.. men några foton hann jag ta på kungafamiljen..
På väg till picknik platsen!
Häst kortegen
Kungen och Drottningen
Madeleine, Philip, Victoria och Daniel
Efter pickniken så skulle jag in till city för att möta upp sys, charlie och deras vänner för att fira Charlies födelsedag med middag på Pong, hade faktiskt jätte trevligt^_^
Mätta och belåtna åkte vi sedan åt varsitt håll. En helt underbar dag helt enkelt!
Hoppas att ni hade en bra dag på "Flaggans dag"!!

Underbar solsken ♥

Av någon konstig anledning som kommer inte mina mms blogginlägg in på bloggen... jätte tråkigts.. har ju skickat bilder under hela dagen.
Anyway idag så vaknade jag rätt sent men det var ju helt underbart väder man vaknade till! Åkte in till Gamla stan en sväng för att handla en ny bok som jag har längtat efter att läsa:) Fick även bli en sväng förbi Vapianos för en Carbonara som jag har längtat efter ett tag nu! Jätte mysigt att sitta där, äta och titta på folk som går förbi.
Nu är jag hemma och tittar på Kung fu panda med Timo^_^

Just nu^_^

20110604375 (MMS)

Just nu^_^


Törstsläckaren of the day^_^

20110604374 (MMS)

Törstsläckaren of the day^_^


Filmkväll - Priest

Just nu så sitter vi på balkongen, chillar med vattenpipan och skön musik^_^
Min absoluta favvo låt just nu är Rolling in the deep med Adele, jätte härlig sång...
Filmen vi ska titta på heter Priest, det är tydligen någon sorts vampyr film, hoppas att den är bra!
Ha en bra kväll mina kära läsare!!!

Vad skönt att kunna sitta ute på kvällen o...

20110603373 (MMS)

Vad skönt att kunna sitta ute på kvällen och inte frysa^_^


Vilket underbart väder!!!

Wohow, jobbade bara halvdag idag så nu är jag hemma, hade ganska stressigt schema men jag klarade av det, om inte annat så gick förmiddagen jätte snabbt!
När jag kom hem så låg det ett packet från Cocoo.se och väntade på mig, det var ringen som jag hade beställt som är en kopia av en YSL ring som jag jätte jätte gärna vill ha men den är lite för dyr just nu men jag är jätte nöjd med den jag beställt!
Visst vad den fin, gillar stora ringar just nu!!
Det här är den riktiga ringen, visst vart den ändå ganska likt?

New sunnies!!

Glömde berätta att jag fick hem ett paket i onsdags, jag hade klickat hem ett par sunnies från hemsidan Kyssjohanna, märket heter le specs. De ser lite ut som raybans men de är lite annorlunda och lite billigare. Jag har provat Rayban wayfares och jag passar inte i dem hur mycket jag än vill. Så dessa är perfekta!
Modellen heter black "al capone"

Wonderful day!

I dag har jag, mina systrar och mamsen myst inne i stan! Vi skulle igentligen gå på restaurangernas dagar i Kungsan men det var så himla jobbigt med alla människor som trängdes där att vi gick runt i affärer och åt en härlig middag på East vi stureplan istället! Herregud, vilken matorgasm säger jag bara!! The food is to die for, ett av de bästa ställen att äta lite annorlunda asiatisk mat, rekomdneras väldigt varmt även om det är lite dyrare^_^
Hoppas att ni har haft en bra dag mina kära läsare!!!

Had a wonderful day bonding with my mummy ...

20110602371 (MMS)

Had a wonderful day bonding with my mummy and the sisters! ^_^


Vision board june 2011

vision board june

vision board june by fashionablypetite featuring jessica simpson shoes
Lite olika mål och saker som jag vill ha och uppnå.. tänkte att jag skulle börja göra en visionboard varje månad så att ni får se vad som tas bort och läggs till när jag gör en ny visionboard varje månad^_^

RSS 2.0