On My way home on the bus

Äntligen är denna arbetsdag slut!! Den har varit lite seg i perioder, rullade på bra där med samtal i slutet vilket gjorde att tiden gick jätte snabbt! Jätte skönt men det ska bli härligt att få komma hem! 
Today's selfie😛

💋💋💋💋💋

Eventfull weekend!!

Började min lördag med att hänga med sys o familjen till mässan underbara barn där vi mötte upp flera av våra kusiner! Jätte kul men vart lite besviken på utbudet på själva mässan.. 
Efter mässan fick jag skjuts in till stan där jag fick till LV, fick ett sms att min väska äntligen fanns inne på lager, japp i  bought it! 
I Love it!!!

På söndagen hade jag bestämt att möta upp Namfon i stan. Det var så himla kallt av vi bestämde oss för att äta på wagamama innan vi gick och pärlade. 
Så klart min favvo chili fried squid
Beef ramen soppa som var as good!
Efter det gick vi till Radisson SAS hotell och pärlade!! Tog tid med det blev några stycken! 

💋💋💋💋

Combat woop woop!!

Körde mitt första pass idag efter semester.. Var ju tvungen att vila mitt knä då jag skadat det med den där 30 day squat challenge... Knät är bättre men det knarrar när jag böjer på det som ett gångjärn som behöver smörjas. 
Hade igentligen ingen lust alls att träna idag men jag tvingade dit mig själv, är super glad att jag gjorde det nu!😁


Hoppas ni har en bra kväll my lovelies!

💋💋💋💋

This and that today...

Hade bokat tid hos husläkaren för att förnya flera recept på krämer till mina händer. Har sedan varit och hämtat pkt från hm. Jag passade sedan lilla Lily då lella skulle göra fransar på Mimmi. Vi hade även köpt en jätte good middag, det blev oxfilé, potatis klyftor, haricot verts och rödvinsås! Mm jätte gott vart det!!! 
Hahahahah jätte söt bild på mig och Lily 

💋💋💋💋

Positive thinking...

Idag vart jag och systrarna bjudna på lunch hos vår kusin Emily, ute på söder. Det var jätte mysigt med god mat och en massa cathing up! 
Småkusinerna Lily och Amanda😍

💋💋💋💋

RSS 2.0