Armani ♥ Rihanna

Armani har ett designsamarbete med Rihanna, hon har ju alltid haft en annorlunda och vågad still. I sitt samarbete med Armani så kommer hon att släppa en kollektion innhehållande jeans, t-shirts, skinnjackor och spetsjackor.
Källa: chic

HM ♥ Marni

Nästa år i Mars så kommer nästa designarbete mellan Hm och Marni ut i butikerna^_^ Det verkar iallafall som att det blir lite mer dämpade färger än vad Versace hade men det kommer nog att vara mycket tryck och olika mönster tror jag. Tror även att det här kommer att var lite mer mig då jag tyckte att Versace kollektionen för Hm var lite för mycket för min smak...

Oh Christmas tree♥

Varje år låter Hotel Birger Jarl som tradition att låta olika artister, designers och mode personligheter designa sin egna julgran. Man gå och titta på granarna i Hotell Birger Jarls lobby från 24 november tills 21 december.

Källa : Chic

Happy Socks ♥

Happy Socks har ett samarbete med kändisfotografen Terry Richardson där han har skapat olika kändis porträtt som representerar hans syn på Happy socks!
Det här är bara några av bilderna men det var riktigt fina och annorlunda:)
Källa: Happy socks

Movie♥

Idag har det bara varit en massa filmer och ikväll blir ännu en^_^ Har precis börjat kolla på Cowboys and Aliens med Daniel Craig i huvudrollen. Hoppas att den är bra!


Breaking Dawn Part 1♥

Har glömt att berätta att jag såg Breaking Dawn på bio i torsdags med syrran och ett par vänner på Saga vid Kungsgatan. Fullsatt salong men det var verkligen värt det!! Jag vart verkligen inte bersviken med denna film den slår de andra delarna tusen gånger så kan man inte vänta tills Part 2 kommer nästa år^_^
Innan bion så gick vi till Max för att äta lite innan själva filmen för jag ville prova deras Deli fresh lowcarb meal, istället för hamburgerbröd så har man stora salladsblad runt burgaren och den var jätte god, väldigt mättande! Rekomenderas starkt!!!
Yummy!!!

Ledig ♥

Jobbade hela helgen och igår så vart det ett dubbelpass för att nån ringde sig sjuk och jag tänkte att det var ok att ställa upp för att jag är ledig idag så igår vart det typ ett 13 timmars pass. Jag sov sjuk gott i natt och sitter just nu i soffan, är inne på min andra film nu.. jätte skönt!!


Tequila time!!!

Shot shot shot!!!!


Wine and dinner..

Har precis ätit en helt underbar middag med lite vin... Nu, tequila^_^ wohow!!


Tequila!!

Ska en myskväll med syrran och vår vän J^_^ det blir en massa mat, tequila shots och tjejsnack... Gossip!! Har på mig leggings, oversize tröja och mina långa stickade sockor^_^


Home ♥

Sitter i soffan just nu med och tittar på  Grey's anatomy med mamsen och sys^_^ Det var lite läskigt att cykla hem i mörkret och så var det jätte halt för all frost på cykelvägen. Det var inte så kallt i luften men frost överallt ändå..
Måste bara berätta mina goda nyheter^_^ Jag har fått ett fast vikariat på mitt jobb!!! Jag är verkligen jätte jätte glad för det!! Äntligen lite mer trygghet än att vara tim-vikarie^_^ Wohow!!!
Det är så mycket bra som händer mig just nu att jag blir helt pirrig i kroppen av lycka!! Jag är så himla tacksam för allt!!
I morgon så ska jag äntligen se "Breaking Dawn" part 1 på bio med sys och några vänner efter jobbet^_^ Det känns nästan lite sorgligt att sagan snart får sitt slut.. först Harry Potter serien sedan Twilight serien... Vad ska man följa nu då?? Tips??
De kommande veckorna så händer det en massa spännande saker som jag verkligen ser fram emot och jag ska verkligen anstränga mig att försöka fota och blogga om det^_^
Oooh, glöm inte att Versace for HM kollektionen släpps imorgon!!!

Min helg ♥ Bilder

Sorry for being M.I.A de senaste dagarna men jag har bara jobbat och idag är min enda lediga dag så jag ville bara ta det lugnt. Igår så jobbade jag ett dubbelpass så jag kände att behövde ta det lugnt^_^ I lördags var jag på middag hos min goda vän N i Hagsätra och det var jätte mysigt. Picknick på golvet i köket^_^ N har precis flyttat dit så hon hade inte hunnit möblera lägenheten än... Här kommer lite bilder:)

Cupcake

I dag har jag, sys och Timo vart på heldags utflyckt! Vi var först och hälsade på hos vår mormor på äldreboendet i Tyresö. Innan vi åkte hem så stannade vi till på Söder och köpte cupcakes från Cupcake Sthlm^_^ Yummy!!


November ^_^

Mood board November

Mood board November by fashionablypetite featuring lace boots

Movies ♥ movies ♥ movies

Det har blivit en del filmer för mig den senaste tide då jag bara har varit hemma och försökt att bli frisk! Går ju på en pencillin kur nu och det känns bättre iallafall!
I förrgår så såg vi filmen Abduction med Taylor Lautner som spelar Jacob i Twilight i huvudrollen. Filmen är helt oki men lite för förutsägbar..
Ikväll blir et en romantisk komedi med komikern Anna Farris i huvudrollen, What's your number^_^Hoppas att den är bra!

Bildregn ♥ Halloween Fest

Här kommer bilder från festen i helgen!

Trött...

Igår kväll så hade jag och min syster vår Halloween fest så man känner sig lite småseg idag^_^ Man mår som man förtjänar! Vi hade lagom med folk som kom och det var verkligen jätte kul att se att alla verkligen hade ansträngt sig och klätt ut sig^_^Kudos to all of our guests for that!!! muah!!

Tog jätte många bilder och de kommer jag att lägga upp när jag känner mig lite piggare^_^
Sitter nu framfär tv:n men syrran och Timo framför tv och väntar på att MTV EMA 2011 ska börja!! SKa bli så kul att det är i Europa nu så att den sänds på normal tid istället för mitt i natten..
Ha en bra kväll mina kära läsare^_^

Afternoon tea ^_^

Träffade två vänner på Berns asiatiska för lite Afternoon Tea med asiatisk stuk. Det var verkligen jätte mysigt! Rekomenderar er att prova mina kära läsare!! Först så fick man dumplings, man får även välja te och sedan är det bara att välja och vraka i deras dessert buffe^_^ yummy!!


RSS 2.0