Shit poledancers say ^_^

Hilarious if you're a poledancer^_^
 

Fashionistas^_^

 
De är så söta^_^

Look who I met^_^

Igår mötte jag upp Ivee för lunch inne i stan på vårt nya favvo ställe Wagamama^_^ efter lunchen så gick vi förbi Stureplan för Ivee hade inte sett Laduree än. Köpte med mig en liten låda med macaroons hem. När vi ändå var där tog vi en sväng in på sturegallerian där vi mötte på Lars Wallin som stod och blinga Askungens klänning. ^_^


LouLou Dvil ^_^


Burlesque....

Igår så var jag ju på Stockholm Burlesque Festival, det var jätte jätte kul...Härlig stämning med alla som var där^_^
Passade även att ta kort med Ruby Liscious och Fraulein Frauke, det var jätte vackra och jätte trevliga!!! 
Jag ska ladda upp mer videosar men det tar en sån himla tid så jag kommer nog ladda upp lite itaget^_^
Hoppas att ni har haft en bra helg mina kära läsare!!!
The nipple tassle twirlers...
A guy with a big ass tassle..
Marie with the cute girl selling raffle tickets for The breast cancer foundation..
The really funny "french" host Laurie Haugen^_^

Nipple tassle twirling competition ^_^


Super Friday!!!!!

Ikväll så smäller det, det ska bli så himla skönt att vara ledig denna helg^_^ Planerna ikväll är att jag, sys och berna ska till Bauer, där en av våra vänner ska vara Dj... Ska bli så himla kul, har inte haft ett liv på sistone..
Provade att locka håret med min platt tång helt själv denna gång och det vart rätt hyfsat^_^ So my hair is done my lovelies!! Sedan så tänkta jag nog köra på en "smokey eye" lite senare men håret är klart!! Har hela helgen fullpackad med planer. Denna helg är det ju även choklad festivalen på Nordiska museet, har missat den varje år för att jag jobbat men jag kanske hinner klämma in det på lördag under dagen eller söndag, vi får se.. På lördag kväll så ska jag med en vän gå på "Burlesque festival", ser verkligen fram emot det!! Massa världskända artister ska uppträda^_^ Ska definitivt ha min kamera i högsta hugg, kanske filma med den men bilder kommer att ploppa upp på bloggen iallafall!!!
Bild på outfit kommer senare ikväll;)
 

Pole pics

Thigh hold
Tammy (thigh hold upp och ner)
Gemini

Oh sunny day!

Det är helt sjukt vad lite sol kan göra för ens humör.. Hade tröttnat på det regniga vädret. Jag har inte haft inspiration att skriva på bloggen men solen har fått mig på bättre humör! Har jätte ont i kroppen idag, har tränat Pole tre dagar i sträck, två ggr på Vida och i tisdags tränade jag hemma men nu har ha jätte ont i min högra axel så nu ska jag vila från stången lite.. En kul grej var att vi fick pröva på gemini på stången! Jätte kul men jätte svårt att hänga från bara ena knät upp och ner utan att glida..även lite thigh hold och tammy ( thigh hold upp och ner) vilket resulterade i att det nu bränner och svider mellan låren...hahaha dagens Pole problem^_^ ha den bra mina kära läsare!


Vida Pole

 
Här kommer en liten video från studion där jag tar mina pole lektioner för er som är lite nyfikna på vad det är^_^
Nästa kurs start är 15 okt, om ni vill pova på så finns det info om det på www.polefitness.me!!
 

RSS 2.0