Marc by Marc Jacobs stock sale^_^

Dessa nya bebisar fick följa med mig från Marc Jacobs idag!!


Psst!!

VI ses där!!! ^_^

Day 6: My sky


IWC Lunch

Har haft en jätte mysig dag med min underbara vän Ivee, började dagen med att hänga med på IWC's luncheon på Arme museumet, har aldrig varit där förrut så det var ganska häftigt!

Måste faktiskt säga att lunchen var jätte trevligt men tyvärr så stannade vi inte på själva föreläsningen av prisbelönte  fotografen Henrik Montgomery.


Moi with Henrik Montgomery


Moi, infront of the museum..

Moi and baby Sean^_^


Next Pole goal on the list^_^

Förrutom att jag verkligen måste lära "fronthook" (jag vet.. fortfarande..) så har jag bestämt mig för att träna på att göra "knee hold".. wish me luck lovelies..
Kommer nog att ta ett tag innan jag vågar släppa med händerna... visar mer när det går lite bättre..

Oops sorry!!!

Hej mina kära läsare förlåt för detn dåliga uppdateringen men jag har bara inte orkat blogga den senaste tiden men nu så jävlar ^_^
Förra helgen då det var jätte fin sol så gick jag, lillsys, charlie och Timo ut i skogen för att njuta av naturen innan det blir för mycket pollen i luften, det var lite kallt men mysigt var det!! Nästa gång så blir det nog korvgrillning!!
Timo tyckte skogen var jätte läskig^_^
Jätte snygg i regnkläder! NOT!
Survival 101 i Hackstaskogen! Charlie visar hur vi ska bygga upp en brasa från scratch^_^
Har jobbat så himla mycket de senaste dagarna för att jag försöker samla på mig komp timmar så att jag slipper vara utan lön i sommar när jag har semester. Får ingen betald semeter förrän nästa år.. Man vill ju inte vara utan lön helt under semstern i sommar.

Only one more to go^_^

Har precis skrivit färdigt ett prov, just nu sitter jag och funderar på om jag ska värma min matlåda och sedan efter det plugga till det andra provet som jag har 13.30.. Decisions.. Decisions.. Wish me luck my lovelies!!! ^_^


"Must see movies"!!!!!!

I dag är jag ledig och jag kände verkligen att jag behövde ta det lite lugnt i dag.. Började dagen med at tbli väkt av sys och Timo. Vi hade betämt att vi skulle ordna en mysig brunch och sedan titta på en film. Hennes vän F kom och åt brunch och tittade på filmen, " the Vow" med Channing Tatum och Rachel McAdam i huvudrollerna! Jätte bra film verkligen, gillar man "the notebook" så måste man se den här filmen!!
Efter filmen så drog sys till jobbet och hennes vän skulle iväg för att göra några ärenden men jag gosade ner mig i soffan med Timo för att titta på ytterliggare en film^_^
Jag tittade på filmen "Act of Valor" som är en action film, för att vara en action film så var den riktigt bra!!! Påminner lite om tv-spelet "call of duty" i vissa scener..
Ni måste bara se dessa filmer mina kära läsare, jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna!! ^_^

RSS 2.0