On the way home...

Är på väg hem efter en mysig middag på Fridays men min kära vän Ivee^_^ baby Sean har blivit så stor!! Har började gå innan de åkte iväg till pinas på semester.. Vi gick runt en stund efter och jag passade på att handla kaffebönor på Espresso house, mitt favvo kaffe^_^ har hittat smycket som jag ska låta en guldsmed göra åt mig när vi åker till pinas..


It's done... ^_^

Wohow, it's official!! Jag har precis köpt min egen dansstång!! Ska bli jätte kul att träna hemma så att man inte glömmer bort det man har lärt sig på passen en gång i veckan^_^
Jag beställt denna i guld eftersom den har någon speciell ytbehandling som gör att det blir lättare med greppet och jag valde den smalare stången^_^ Sen när vi har fått hem den så blir den kanske lite mer bilder;)

Awakening...

Förresten så såg Underworld-Awakening hemma för någon kväll sedan och den var helt ok... tror nog att det kommer en till ... we shall see.
Sitter och funderar på om jag ska gå en långpromenad till jobbet i solskenet. Måste ju passa på när det är sol, känner verkligen att man saknar det på vintern.

Last night ♥ red red wine...

Hello my lovelies...
Förlåt för att min uppdatering har varit lite sisådär de senaste dagarna men jag är så himla slut och jar är inte ledig förrän nästa helg och jag jobbar även den här helgen... behöver lite extra dagar nu när jag tog ledigt i vecka för de proven som jag "skulle" ha haft..
Igår så jobbade jag och efter det tog jag en lång rpomenad hem i solskenet men gud vad kallt det var. Jag gjorde mig ordning och sedan drog jag iväg till stan för att träffa min vän N, vi hade bokat bord på BankOmaten på Odenplan. En mysig steakhouse restaurang och efter den goda maten och en flaska vin så gick vi vidare till Olssons Skor. Älskar att man får popcorn när man beställer något.
Gillar verkligen det här stället och de spelade skön musik lite hip hop a la 90-tal. Kände verkligen att jag behövde det här, det var så länge sedan man träffades.. snacka skit, skratt och en massa vin!!!
Hoppas att ni hade en skön lördagskväll mina kära läsare!!!

HM ♥ Marni

Jag fastnade mer för accessoarerna i kollektionen som Marni kommer att släppa för HM^_^
Gillar halsbanden längstner till höger^_^
Fastnade för örhängena
Gillar blomhalsbandet i svart högst upp till höger och det båda kraghalsbanden längst ner!
Vilka är era favoriter från kollektionen??

Study mode = NOT

Usch, jag har verkligen inte någon lust att plugga.. fick reda på i går att provet jag skulle ha haft idag vart inställt, jätte snällt av läraren att höra av sig... NOT.. hade jag inte mejlat det där läraren hade jag inte fått reda på om provet vart inställt...FAIL!  Jag hade tagit ledigt inför provet idag och imorgon..
Så nu gör jag allt förum att plugga inför imorgon.. Sitter och tittar på "Jack and Jill" med Adam Sandler komedi..
Stackarn Timo har tydligen fått i sig något som han inte tål för han har spytt till och från hela dagen.. ringde vetrinären men de ville att vi skulle avvakta. Har fått sputa vatten i munnen på honom varje timme i dag så jag har bara varit hemma och torkat spyor. Ibland så undrar ju om han har blivit smittad med magsjuka eller något..
Håll tummarna att han är bättre imorgon..

Movienight ♥

Vi har tittat på flera filmer som är jätte bra!!!
Snygga Kellan från Twilight, och hon som spelar Alice^_^

Study mode^_^

Sitter och pluggar inför provet imorgon, ska bli skönt att få det gjort.. Sedan så jobbar jag kväll idag.. Känns lite segt men det får gå^_^


I made it...

Fyfaaan vad jag har ont i mina armar, har världens värsta träningsvärk från poledansen i söndags men jag kände att jag verkligen måste komma i gång med träningen igen! Ikväll vart det zumba med Ari på sats, värsta konditionspasset^_^ I morgon blir det "hot mojo", sats namn på bikram yoga, ett yoga pass med 38 gradig värme... Vi får se hur det går^_^ Beach2012 here we come! (säger typ så varje år) hahhahaha!


Morning My lovelies^_^

Härlig start på morgon nu med solsken på himlen! Har redan varit ute med lillskiten ^_^ N i sitter jag med mamsen och ska ta mig en riktig stor lchf frukost! Ska sedan iväg för en lektion på skolan och sedan så jobbar jag kväll.. Fullt upp denna vecka med^_^


Feathers...

Har glömt att berätta om att jag har köpt ett armband av en arbetskollegas dotter, som gör dessa fantastiska smycken med fjädrar som hon sedan säljer. Jag gillar fjädrar men kan tycka att det är lite mycket så det här armbandet passade mig perfekt, det är tre små jätte fina fjädrar som hänger på armbandet. Me likey!!! ^_^
Pretty, noh?

Bildregn ♥ Kim's Debut

Igår så var vi på fest för att fira min pappas guddotter Kim som fyllde 18. I filippinerna så har man en fest som kallas Debut för att fira att man blivit "myndig". Egentligen så är det typ en bal men det har blivit modernisaerat men de viktigaste detaljerna är kvar iallafall. Den som fyller 18 får dansa med 18 killar (manlig släkt, vänner och gudfadrar) som ger henne var sin ros, the 18 roses. 18 tjejer (nära vänner, kvinnlig släkt, gudmödrar) får tända var sitt ljus och säga en lycko önskning för födelsedagsbarnet, 18 candles. En väldigt fin tradtion tycker jag!
Dotter och Far
Bror och syster
Det här är bara några av alla killar, det tar för lång tid att ladda upp alla^_^
Nu kommer lite bilder på 18 candles!
The food^_^
The peeps
Jätte trevlig och rolig kväll!!

Window shopping..

Sitter i tunnelbanan på väg in stan, har ju poledans vid tre men jag tänkte åka in tidigare för kolla lite på träningsläger på stadium.. Hade jätte trevligt i går på festen och jag tog en massa bilder, lägger alltihop ikväll när jag kommer hem^_^


Mingelbild...

Fotograf: Amanda Holmqvist

Smile...


Egoboost.... Mingel... TGIF....Friends...

Morning my lovelies!!
Har precis ätit frulle och tänkte nu att jag skulle ladd upp bilderna från igår^_^ Det var jätte mys och själva minglet var som en enda stor tjejfest!
J and me^_^
Self tanning station^_^
Vino!!!
Nail station..
Egoboost girls with Blondinbella at the helm^_^
Loads of peeps..
Jätte trevlig kväll!!!
Ikväll så blir det 18års fest för min fars guddotter, ska bli jätte kul så det kommer en massa bilder från det med!! Den här helgen är verkligen fullspäckad... Imorgon så är det poletraining som gäller!! ^_^

More vino please..

Sitter på fridays med J, dricker vin efter ett roligt mingel med Egoboost. Kom även iväg med goodiebag denna gång, woop woop!!


Ballerina bun girl ^_^

Hello my lovely readers!!!
Woho, tgif!! Jag är långledig!!!
Hela helgen är full med planer och det känns som att det kommer att bli en toppen helg^_^
Ikväll ska jag och en vän kom Egoboosts mingel på Pure i stan, tidningen firar tydligen ett år.. exiting..
Det börjar ganska tidigt så jag håller redan på att med håret och det belv en en stor "Ballerina bun". Man kan ju köpa "hår doughnuts" på Glitter men har man ett par gamla benvärmare liggandes så kan man ta ett och rull ihop så att det blir som en doughtnut. Funkar jätte bra på mitt hår även om det snäppet för kort då jag mycket etapper men med lite hårprodukter så funkar det. Mitt hår brukar vara så glatt när det ä nytvättat så använd en hårprodukt som gör att håret inte glider lika mycket som någon slags vax. Jag använde Tommy Guns "smooth finish crème" och avslutade med ett maximum hold spray så att det håller en hel kväll^_^
Det här är resultatet^_^
Desa örhängen ska jag ha till, de är köpa i Usa..
Hoppas att det blir en trevlig kväll och att det inte blir för kallt! Jag uppdaterar lite senare hur hela outfitten blev!

Morning My lovelies!

Sitter på bussen på väg till jobbet, jag har bara detta jobbpass kvar tills jag är ledig i tre hela dagar! Woop woop! Hoppas ni har en bra dag mina kära läsare!


In the hopes of blue blue skies...

God morning my lovelies!!!
Sitter just nu och har tittat på ett Pretty little liars avsnitt, det är så tråkigt att det nu inte finns lika många sidor som streamar serier och filmer längre...
Har ni några tips på vart man kan streama??
Anyway jobbar kväll idag och jag längtar redan till helgen för då är jag långledig, woop woop!! Det händer även en massa i helgen. På fredag ska jag ut med en vän, på lördag är det födelsedags fest och på söndag är det poledancing som gäller. Fullt uppp denna helg med med andra ord!!!
Sötnosen Timo^_^

^_^ when the mood strikes..

Moodboard february 2012

Moodboard february 2012 by fashionablypetite featuring platform sandals

Galaxy...

Halloj mina kära läsare!!
Igår hade jag mitt tredje poletrainings pass, det var jätte jätte kul. Det är lättare nu men fan vad blåmärken man får.. helt sjukt^_^
Har en video som sys har tagit men jag vet inte om jag vågar lägga upp den, ser ju helt osmidig ut men vi får se;)
Ikväll blir det kryssning med vänner och kusiner, det ska bli jätte jätte kul!! Har redan packat färdigt så nu sitter man bara och väntar på att tiden ska gå..

Anticimex part2

Sista delen av kursen..


Study mode ^_^

Har suttit och klurat på en inlämningsuppgift som ska in på fredag ett tag nu men jag får fortsätta lite senare iikväll när jag kommer hem från jobbet. Jobbar ett kvällspass i kväll.. lite tråkigt bara att snön gör att man måste passa bussen. Att gå till jobbet i det här vädret kommer inte på frågan, det tar ju evigheter evigheter att komma fram när det är moddigt, oplogat...
Sitter och tar mig en stor kopp kaffe, köpte med mig en påse kaffebönor från Espresso House när vi var på poledancing i helgen^_^Jätte gott kaffe, ska nog köpa med mig en påse till när vi åker dit på fredag.

RSS 2.0