Times Square madness!

I dag har vi varit inne i stan och gått runt times square, madison square garden, central park:) man var jjuu helt slut när man hade gått en hel avenue..jätte jobbigt!
När vi kom in till stan så var det första jag gjorde var att gå in till borders där jag köpte min Kobo ereader:) sop happy!!!
Vi var även inne på M&M world och American Eagle, jag köpte peanut m&m i olika nyanser av lila och rosa:)
Jag ville ha en lila men den var slut så det vart en i svart:)
Vi får se hur det blir ikväll.. kanske äter ute vi får se..
XOXO
fashionablypetite

Just nu!

20101231177 (MMS)

Just nu!


New years eve!!!

Idag är det nyårsafton men det känns inte riktigt som det... men vi får se vad vi hittar på ikväll, nånting blir det i allafall:)
En tråkigt sak är att N har blivit sjuk, har legat i säng nästan hela dagen i går men vi hann ändå shoppa i Jersey Gardens! Jätte tråkigt när man blir sjuk när man är ute och reser för då kan man ju inte riktigt njuta av resan.
Så här har N typ sett  i natt, hoppas att hon blir bättre..
Idag så funderar jag faktiskt att åka in till till stan, hoppas N känner sig bättre så att hon kanske vill med annars så får jag åka själv. Jag måste förbi Times Square för att kolla in den stora AE affären och till Madison square garden till Borders butiken som ligger där. Jag ska leta efter en jacka till min syrra och så ska jag köpa en ebook reader till mig själv, så slipper jag köpa böcker utan bara ladda ner på nätet. Får typ inte plats med mer böcker hemma.
Hoppas nu alla har det bra där ikväll och jag önskar er alla en god fortsättning!
XOXO
fashionablypetite

Shopping!

20101230175 (MMS)

Shopping!


Nice tree:)

20101227172 (MMS)

Nice tree:)


Just nu....

20101230173 (MMS)

Just nu....


Chinese takeout:)

Idag har vi varit inne i NY och mött upp S och G, vi hade bestämt att vi skulle träffas för att åka till the statue of liberty tillsammans. När vi kom dit så  var det typ 2,5 timmes lång kö. Så vi bestämde oss för att gå runt i China town istället, vi åt även på chinesisk restaurang:) Yummy!
Efter lunch delade vi på oss, S och G ville åka till Rosevelt Islang medans vi åkte in mot city för att shoppa på Macys.. Var tvungen att köpa ett par vinterskor som tål vatten eftersom det var moddigt och vattenpölar överallt. Vart helt blöt om fötterna, förhoppnings vis så torkar mina UGGs annars så för jag köpa nya. Jag blev lite besviken på  rean i NY, det var mycket bättre här där vi bor...
Vi var även inne på Manhattan Mall där vi handlade på Sephora, Bare Minerals smink är så mycket billigare här och N köpte jätte många bra sminkborstar från dem, sen när vi skulle hem så såg vi att vi hade missat deras flagship store:P Men vi var även in där och handlade!
Nu är vi äntligen hemma och vi orkade inte äta ute så vi beställde hem china mat som de leverar till vår rumsdörr:) Yum yum!
XOXO
fashionablypetite

Good morning my dearesr dearest readers!

Somnade när vi tittade på "Cupcake wars" på tv igår när vi kom hem och så vaknade jag nu... måste varit mycket tröttare än jag trott. Jag har ju bara sovit typ 3,5 halv timme så nu fick jag väl sova ut inatt:)
Nu är jag pigg och glad igen!
XOXO
fashiobalypetite

Today's outfit:)

Today i'm wearing a blouse from F21, jeggings from Dorothy Perkins and shoes from vagabond:P
Är helt slut, vi väntade på vår shuttle som skulle ta oss hem från Jersey gardens men han kom aldrig och sedan så ringde vi taxi som inte heller kom. Vi beslöt oss för att gå hem  på motorväg, tycker att det är jätte läskigt då de inte plogat på gångvägen men vi kom fram till hotellet. Nu ska vi iallafall  vila en stund, tror att vi ska äta middag på IHOP:)
XOXO
fashionablypetite

Jersey garden outlet mall!

Idag bestämde vi oss för att spendera hela dagen i Jersey garden outlet mall och shoppa:)
Vi har inte gått igenom allt än, och vi var tvungna att gå tillbaka till hotellet för att lämna alla påsar, det vart för tungt.
Faan vad de suger när det gäller att hjälpa folk som blir strandade när flygen blir inställda! Vår vän C var ju skickade till detroit och de sa till henne att inte fanns en chans för henne att kunna ta sig till oss i NY... så hon bestämde sig för att åka hem... jätte tråkigt..
De sa att hon inte skulle kunna ta sig till NY förrän den 31 och då är det typ försent. Vad fan ska hon göra i detroit själv i så många dagar, är de dumma i huvudet!?!
Hoppas att de skärper sig!
C, vi får åka tillbaka hit igen! Det kommer en överaskning till dig när vi kommer hem!
XOXO
fashionablypetite

Bildregn Washington D.C

the famous bed, den var jätte hög!
XOXO
fashionablypetite

The day after....

Good morning my dear readers!!!!
Typiskt då att kroppen inte fattat det här med tidsomställningen igen då..
Har bara sovit i 3,5 halv timme men kan inte sova för det är ju kl.10.00 i sverige..jag ser verkligen inte pigg ut men jag kan inte sova...
Vi fick ju som sagt två queen sängar..här kommer en bild på N
Vi har typ bestämt att vi ska spendera denna dag på Jersey Gardens outlet mall i väntan på vår vän C, förhoppningsvis så fixar det sig för henne så att hon kommer ikväll!
Vi tänkte vänta med alla grejer i NY, behöver köpa kläder för jag tog typ bara med mig två ombyten av kläder:)
skriver mer lite senare!
XOXO
fashionablypetite

country inn and suites by carlson newark airport

Ja nu är vi då äntligen framme i vårt hotell i elisabeth, new jersey efter 4 timmars resa med amtrak tåg från Washington då alla bussar till och från NY var inställda pågrund av snöovädret. Jag förstår inte hade de haft lite mer plogbilar som i sverige så behövde inte detta hända överhuvudtaget.
Efter att vi hade varit i D.C och turistat lite så åkte vi till Union station där vi hade bokat våra biljetter, fick vi reda på att det var onumrerat på sittplatserna så det var först till kvarn. Jag och N satte oss framför en tvskärm med alla departures så att vi kunde hålla koll på vilken plattform tåget gick från...
Vi fick iallafalla komma ganska lång fram i kön och fick rätt så bra platser men den dumma konduktören förklarade fel och vi hamnade på Newark penn station där det  var meterlånga snödrivor och nästan inga taxi bilar..
En ganska rolig grej var att vi råkade träffa på vår kompis S och G, precis vid stationen, vilken tajming!! De hjälpte oss ta en svarttaxi med en trevlig snubbe men det blev dock dyrt... fast annars hade vi fått stå kvar där i kylan. S och G hade precis varit och kollat på en basket match.
Så nu när vi scheckade in så fick vi ett rum med två queensize sängar istället för en king, vilket är underbart!
Nu hoppas jag bara att vår vän C kommer till NY snart, hon är fast i detroit då de hade stängt alla flygplatser i NY igen. Håll tummarna för att det fixar sig för henne!!
XOXO
fashionablypetite

Union station...

Idag har jag och N vart runt lite i D.C  och turistat lite. Vi såg Lincoln memorial, The monument, det blåste rätt kallt så man orkade typ inte att gå runt så mycket..
Vi var även inne en snabbis på The natural history museum, där vi såg the "Hope" diamond som är världens största blåa diamant. Vart besviken på att dom tagit bort den största vita diamanten...
Vi var även en snabbis inne på pentagon city mall men vi handlade inget..
Vi bestämde oss sedan för att äta lunch på Cheesecake factory, men vart så himla mätt att det räkte till en "doggybag" var och vi köpte även till varsin cheesecake såklart. Vi valde "dolce de leche" cheesecake och "chocoalte tuxedo" cheesecake. Yummy!!!!
Så det blir vår middag på tåget:D
XOXO
fashionablypetite

Good morning everyone!

Hej,
nu är jag jätte pigg och klockan är halv sju på morgonen, kroppen är fortfarande fast på svensk tid även om man var helt slut igår natt:)
Min jätte snälla kusin hämtade upp oss på flygplatsen igår efter att vi stått och köat vid "immigration and customs" ca 45 min, det verkar som om de hade flyttat väldigt många flyg som skulle till NY till DC istället för det var hur mycket folk som helst!
När vi kom hem till min faster beställde vi pepperoni pizza från dominos, i love!!!!
Jag och N fick gäst rummet med jätte hög säng, man får typ hoppa upp:P
Vår jätte säng!
XOXO
fashionablypetite

In the US but not NY..

Efter mycket om och men så är vi nu i USA men dock så är vi inte i new york som planerat.. vi är i washington dc hos min faster.
Vi missade planet till cincinnati och planet till new york var inställt då alla flygplatser stängdes ner pg.a snöovädret:P
En snäll kille som jobbade på delta  i paris hjälpte oss att  boka om till washington för att man kan ta tåg eller buss ner dit till NY men nu när vi är här så är alla transportmedel  inställda till sen måndag kväll. Vi får se hur det artar sig..
XOXO
fashionablypetite

Hmm...

Ja nu sitter vi på arlanda och väntar på att vi ska få gå på planet.. än så länge verkar det som att det går vägen:)
En annan sak är det dock i Usa, vår connecting flight från cincinnati till new york är canceled men det står att de håller på att jobba med den för att boka om, det var ju tur annars var vi att tvungna att springa som fan för att hinna med det planet! När vi kommer till cincinnati så måste vi igenom tullen där vi lämnar alla uppgifter och fingeravtryck och sedan så måste vi hämta ut vårt baggage för att checka in det igen, typiskt usa att vara så himla omständiga..
Kommer med en uppdate lite senare:P
XOXO
fashionablypetite

Starbucks is finally open and i got my car...

20101226170 (MMS)

Starbucks is finally open and i got my caramel machiato:D


Sitter på arlanda och väntar på att starbu...

20101226169 (MMS)

Sitter på arlanda och väntar på att starbucks ska öppna:)


What i'm wearing: dress HM, sweater Lindex...

20101224165 (MMS)

What i'm wearing: dress HM, sweater Lindex.. XOXO fashionablypetite


My pretty christmas bun!

20101224168 (MMS)

My pretty christmas bun!


What i'm wearing: lanvin for HM, jacket HM...

20101223164 (MMS)

What i'm wearing: lanvin for HM, jacket HM, leggings F21. XOXO fashionablypetite


Tjejmiddag hos min kompis B i Råcksta:)

20101223163 (MMS)

Tjejmiddag hos min kompis B i Råcksta:)


Vad fint det är när det är mörkt och man s...

20101221162 (MMS)

Vad fint det är när det är mörkt och man ser all julbelysning!


Här är vår söta lilla gran med klapparna u...

20101220158 (MMS)

Här är vår söta lilla gran med klapparna under:) Det kommer mer klappar snart, ska försöka handla lite efter jobbet på torsdag. Sent ute som vanligt:-S XOXO fashionablypetite


Snow chaos!

Har läst och sett på nyheterna hela dagen att snö ovädret har orsakar kaos på många stora flygplatser inkluderat på Charles de gaulle där vi ska mellanlanda när vi ska till NY.
Jag hoppas och ber att det inte påverkar vår resa till NY, men det går åtminstone flyg från Paris i nuläget enligt deras hemsida. Håll tummarna för oss! <3
Har kollat på Smhi och olika hemsidor men det verkar som att det börjar bli bättre... hoppas verkligen det!!
XOXO
fashionablypetite

Winter chaos!!

Ja ännu en dag ute i det snöiga vädret, det snöar så mycket att de inte hinner med att ploga. Folk går mitt i  bilvägen för det är oplogat på gångvägen
Just nu så önskar jag mest av allt att det skulle klarna upp för då gör det inget att de är så mycket snö:P
Önskar att det var så här just nu, det här är en bild jag har tagit med min mobil för någon vecka sedan..
Visst vart den fin!
Aja, tur att man har ett snällt schema så att man inte behöver gå så himla långt mellan varje pass:P
Ha en bra dag mina kära!
XOXO
fashionablypetite

Snöstorm!

Idag är det fjärde advent och det lutar mot en vit jul i år igen:)
Inte så jätte mysigt när man måste pölsa sig fram en hel dag på jobbet när ingen har plogat någonstans, det var för i helsike snö upp till knäna!!! Så jag hoppas verkligen att de blir bättre på det! Nu jobbar jag sju dagar i sträck innan julafton... måste få ihop lite så att man har pengar när man kommer hem!
Idag är det sju dagar kvar tills vi åker... åh jag längtar verkligen men jag känner mig lite stressad, det är så mycket man måste hinna med innan jul och allt det där:P
Min digitalkamera har gått sönder, har nog tappat så mångar gånger nu så jag är förvånad att den höll så länge som den gjorde. Ska ska kolla på två kameror som jag kanske ska köpa i NY.
En vanlig digitalkamera och en systemkamera:
Den här färgen fast med 14,2 mgp.
Jag får se om jag köper denna, min kusin i D.C jobbar nämligen på Nikon där och han får personal rabatt men den var slutsåld, så jag får se om jag köper den själv eller väntar tills han får tillgång till den så att han kan köpa den på jobbet... Jag ska ut på kamera jakt på första dagen vi kommer dit till NY, man vill ju dokumentera alllt så ni på bloggen får se:)
XOXO
fashionablypetite

Top of the rock!

Kom på en till sak förresten:D
Om nio dagar så kommer jag befinna mig i NY och då kommer vi troligtvis att besöka Top of the rock, som är en utkiks plats som finns på the rockefeller center som sägs vara mycket bättre än den på empire state building:)
Can't wait, im so exited!
Hoppas att ni har det bra i helgen!
XOXO
fashionablypetite

Dagboken

Idag har jag bara jobbat hela dagen i snön, känns som jag har haft en hel dags workout på gymmet, har världens träningsvärk i benen. Förhoppningsvis så blir det lite kallare så att det inte blir lika moddigt ute:P
Har lite myskväll med ena syrran, vi åt tacos till middag och sedan så tittade vi på "Dagboken" som gick på tv. Jag älskar den här filmen, gråter varje gång jag ser den.
Vet inte vad det är med den här filmen men jag älskar den verkligen och tycker att den är en av dom bästa romantiska filmer som någonsin gjorts!
Vad tycker ni?
XOXO
fashionablypetite

Winter "must haves"!

Som ni kanske märkt så har jag en släng av resfeber och kan inte sluta kolla upp allt jag vill shoppa på internet:P En sak som är positivt med det är ju ändå att jag kommer att veta ungefär vad jag ska köpa så att man inte kommer hem med en massa onödiga plagg som bara ligger och skräpar i garderoben...
Älskar att göra olika polyvore kollage:) vill ha en ny vinterjacka och jag har tittat lite på abercrombie& fitch och canada goose (de ar så mycket billigare i usa) men jag får se vad det blir för något. Jag vill inte använda samma jacka tillvardags som jag har till jobbet..
Vill även ha ett nytt par UGGs, de stickade är ju jätte söta, and it's so totally me:) have to have those! Jag ska även leta efter en sån här mössa eller liknande... min kusin hade en jätte fin som var stickad som en panda men den hade han ju köpt när han var i san fransisco... typiskt... vi får se vad jag hittar..
Hoppas jag hittar en med Hello Kitty på:P
winter

winter by fashionablypetite featuring ugg australia boots
XOXO
fashionablypetite

shoes shoes shoes...

Dessa ska jag försöka hålla utkik för i NY:
shoes

shoes by fashionablypetite featuring a platform heel
Älskar skor!
XOXO
fashionablypetite

PINK

Dagens "vill ha"
Pink
Pink by fashionablypetite featuring pearl jewelry
XOXO
fashionablypetite

Lucia movie night!

Jag kom hem vid nio idag med syrran och måste säga att i år så var Lucia movie night jätte lyckad! Vi hade värsta flyt då vi mötte upp B och B vid Friday's så att vi alla kunde gå tillsammans, när vi är på väg upp på Kungsgatan på väg mot Rigoletto så ringer Bs pojkvän P och säger att vi måste skynda eftersom de står precis vid ingången och ska precis bli insläppta.. Vi springer som faan  över gatan och kommer precis när det blir deras tur att gå in och då hade vi sett den evighetslånga kön som ringlade sig långt långt ner på Kungsgatan:P De andra i gänget hade köat sedan 22.00, men vi slapp stå i kylan:)
Det vart även mycket bättre upplägg på insläppet, man släpptes in i omgångar och säkerhetskollarna var bättre!
Filmerna vi kollade på var:
Det var en komedi, action och ett kärleks film:P
Ska försöka gå nästa år med!
XOXO
fashionablypetite

TGIF!!!!

NU är det äntligen helg igen! Jätte skönt verkligen:)
Idag är det 16 dagar kvar tills vi åker till NY, jag längtar verkligen..
Ikväll så ska jag hem till min kompis C för middag och filmkväll, kommer att bli jätte mysigt. Det var ju ett tag sedan vi träffades:)
Imorgon så jobbar jag men det är oki, slutar vid fyra ändå och släkten ska tydligen komma över på middag, ska försöka övertala små kusinerna att spela monopol! Älskar monopol:)
På söndag kväll så smäller det! Jag och systrarna ska gå på Lucia movie night på Rigoletto:) De har det varje år, det börjar vid midnatt, de visar tre förhandsvisningar, man får en massa gott till varje film och det är även en massa tävlingar! Det håller på till tidig lucia morgon, men det är jätte kul! Jag har aldrig blivit besviken på filmerna de visar:)
Hoppas ni har det bra i helgen!
XOXO
fashionablypetite

Pictures pictures..

Idag var det jätte kallt ute, men solen tittade fram iallafall i några timmar:)
Min älskade mammis fyllde år idag och vi köpte en jätte fin orkidé till henne, hon samlar på dem och har hela vardagsrumsfönsret fullt med dem i olika färger.
Jag och systrarna tog även kort som vi ska använda till vårt kulkort som vi skickar till alla släktingar:)
Vi tog även lite bilder med olika effekter:P
hahahahahah:P
XOXO
fashionablypetite

Ledig i dag:)

Vad skönt det kan vara ibland att vara ledig mitt i vecka:) även om jag ska tvätta i dag så var det jätte skönt med lite sovmorgon..
black and pink

black and pink by fashionablypetite featuring black pants
Här kommer ett kollage från polyvore som jag svängt ihop:) Det är så kul att mixa ihop outfits som man bara kan drömma om:P
XOXO
fashionablypetite

Sunday dear sunday...

Vad skönt att ha varit ledig den här helgen:) Det var länge sedan jag var ledig och hann göra saker som jag annars inte hunnit göra! Som att gå och titta på alla julmarknader, träffa en kompis som precis fått barn.
Idag så vaknade jag ganska sent men jag åkte ändå in och tränade med N på sats, vi tränade bodycombat.
Idag är det även andra advent och that means three weeks left til we leave for new york and if you don't count next week there is only two weeks left:P ( i don't count the week that's practically already started)
XOXO
fashionablypetite

Nu är det fredagsmys!!!

Är ledig denna helg så det börjar med myskväll i dag med mina kära systrar. Vi har köpt en massa chips, dip och julmust. Jag älskar julmust!!!
Imorgon så ska jag träffa en kompis i stan, hon ville få en liten paus i några timmar för att bara vara med sina tjejkompisar då hon fick barn för en månad sedan:)
På söndag ska jag nog iväg och träna Zumba om jag orkar men jag ska försöka hålla mitt tränings schema, tre pass i veckan minst!

Här kommer en bild vi tpg med photobooth på min mac:P
Nu är det nästan bara tre veckor kvar till vi åker till New York och läste i någon tidning att det skulle vara en utställning med Alexander Mcqueens kläder på The MET , jätte häftig ju!!!
Tyvärr så kommer den dock inte vara öppen förrän i maj nästa år. Perfekt anledning att åka till New York nästa år:)
XOXO
fashionablypetite

Jag älskar verkligen att titta på julskylt...

20101202157 (MMS)

Jag älskar verkligen att titta på julskyltningen på NK, man får sån julstämning då... Sitter på sats stureplan och läser,väntar på att det ska bli dags för Zumba! XOXO fashionablypetite


Winter wonderland!

20101202156 (MMS)

Winter wonderland!


Glömde helt bort att ta kort på eventet..v...

20101201153 (MMS)

Glömde helt bort att ta kort på eventet..var för upptagen med att smutta på glögg, tugga på lussebullar och shoppa:) men här kommer iallafall en bild på goodiebagen! XOXO fashionablypetite


H&M home event ikväll:)

Hej idag har jag bara jobbat i den avskyvärda "rysskylan"!!! När jag gick till jobbet idag så var det -17 grader, det är inte mänskligt att man ska behöva jobba i den här kylan.... men men hemtjänsten tar ju aldrig ledigt:P
Ikväll blir det mer roligare saker på schemat, ska nämligen gå på en HM home event ikväll, där det blir mingel, tilltugg, 20% rabatt på alla home artiklar och det bästa av allt en goodie bag!! Älskar goodie bags och HM brukar ha mycket fint i  dom:)
Jag mobil bloggar lite senare på ikväll så får ni se!
XOXO
fashionablypetite

RSS 2.0