country inn and suites by carlson newark airport

Ja nu är vi då äntligen framme i vårt hotell i elisabeth, new jersey efter 4 timmars resa med amtrak tåg från Washington då alla bussar till och från NY var inställda pågrund av snöovädret. Jag förstår inte hade de haft lite mer plogbilar som i sverige så behövde inte detta hända överhuvudtaget.
Efter att vi hade varit i D.C och turistat lite så åkte vi till Union station där vi hade bokat våra biljetter, fick vi reda på att det var onumrerat på sittplatserna så det var först till kvarn. Jag och N satte oss framför en tvskärm med alla departures så att vi kunde hålla koll på vilken plattform tåget gick från...
Vi fick iallafalla komma ganska lång fram i kön och fick rätt så bra platser men den dumma konduktören förklarade fel och vi hamnade på Newark penn station där det  var meterlånga snödrivor och nästan inga taxi bilar..
En ganska rolig grej var att vi råkade träffa på vår kompis S och G, precis vid stationen, vilken tajming!! De hjälpte oss ta en svarttaxi med en trevlig snubbe men det blev dock dyrt... fast annars hade vi fått stå kvar där i kylan. S och G hade precis varit och kollat på en basket match.
Så nu när vi scheckade in så fick vi ett rum med två queensize sängar istället för en king, vilket är underbart!
Nu hoppas jag bara att vår vän C kommer till NY snart, hon är fast i detroit då de hade stängt alla flygplatser i NY igen. Håll tummarna för att det fixar sig för henne!!
XOXO
fashionablypetite



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback