Semester ^_^

Har inte orkat blogga denna vecka... har semester denna och har fösökt boka upp mig så att det händer en massa saker så att jag verkligen tar vara på denna semester vecka även om vädret kunder varit bättre!
 
I helgen så var jag på bio med lilla sys och Charlie, vi såg Prometheus med Noomi Rapace i huvudrollen och det var faktiskt jätte bra!!! Trodde inte att jag skulle gilla den men det gjorde jag!!
I tisdags var var jag inne i stan med mamsen och sedan så åt jag middag med kussarna i kungshallen... fullt upp^_^
 
I går så hade jag bokat en timme helkroppsmassage till mig och mamsen på Gildas.. GUD!!! Det var värt vartenda öre kan jag säga.. man flöt som på moln efter massagen!! Efter det så tog jag och mamsen oss till Berns Asiatiska för deras afternoon tea, jätte mys dag med min kära mor!!! 
 

Ikväll så blir det ett combat passa med min kära vän Marie och kanske en bio, vi får se..

Åh, måste berätta att vi äntligen bokat biljetter till Poleart i Stockholm den 25 Augusti^_^ Det ska bli så himla kul!!


Sommar ^_^


The lucky one

Har haft mys och filmkväll med syrran och Timo^_^ Vi tittade på "The lucky one" med Zack Efron i huvudrollen. OMG!!! Rekomenderas varmt om man vill se på en feel good, kärleks drama film!

Nr12, Close-up


Nr12, Where I sleep


Nr10, My childhood


Nr 9, Daily routine

Jag använder mig av hudvårds produkter från La Roche- Posay, deras serie för känslig hud tycker jag är jätte bra^_^


Photo A Day challenge..

Försökte göra den här förrut men totalt glömt bort det... men nu har jag tänkt att fortsätta^_^
Med start imorgon!!!
Tror att jag ligger på nummer 9...

The plot continues..

Såg första avsnitten på Säsong 3 av Pretty little liars..

Vida Pole KM

Video på Vida Poles Klubbmästare^_^


Poledance Flag

Tänkte att jag skulle försöka lägga upp en bild när jag gör flaggan på stången men det failade.. helt värdelöst med självutlösaren på photobooth på min mac^_^ Ser ju helt mongo ut och man blir så stressad av att man måste hinna med timern och så råkade jag sträcka muskeln igen vid halsen... typiskt...
Anyway så fick vi lära oss början till "shouldermount" på stången, känns som om det är helt omöjligt just nu... fick även lära oss "side climb" när man göra knee hold och stöder sig med ena foten för att klättra på stången...
Har typ fått gnidmärken knävecken och på underarmarna.. det svider som bara den...
Bjuder på denna failade bild, ska be syrran ta bild med min g12 nästa gång^_^
Knee hold
Shoulder mount, jag har lyckas ta mig upp lite men behöver ta sats innan...
När man ska ta sig upp måste man släppa med knät samtidigt som man tar nytt grepp med händerna uppåt men jag glider typ bara ner och jag tror att jag blåmärken på ovansidan av mina fötter, jätte vackert NOT!!!

In the country..

God morgon mina kära läsare!!
Sitter och äter frulle framför datan, har inte haft möjligthet att blogga den här helgen för jag, mina systrar, kusin Emelie och Charlie har varit och hälsat på vår kusse Mimmi och hennes fästman på deras landställe ute på Väddö^_^
Jätte skönt att bara kunna ta det lugnt. Så vi har ätit en massa god mat, druckit vin och spelat en massa sällskap spel eftersom det regnade hela helgen men vi har verkligen haft det jätte bra!!!
Mat på G^_^
Oskar gör ett försök att göra Bellinis, som vart väldigt smarriga!!
Moi, och charlie i bakgrunden^_^
Emelie och Oskar
Även lillskiten Timo fick följa med^_^
Dinner is served!!
Frukost igår morse..
Vi hann även med en långpromenad längs have vid klipporna, hade dock inte kameran med mig ifall det skulle regna och det gjorde  det!! Ska försöka ta mer bilder på det nästa gång vi är där och då förhoppningsvis så är det bättre väder så man kan chilla i solen lite..
Tack Mimmi och Oskar för härlig helg ute på landet!!!

RSS 2.0