Julstök hemma, kokar choklad kola! XOXO fa...

20101130152 (MMS)

Julstök hemma, kokar choklad kola! XOXO fashionablypetite


Holiday cheer!!

Julen är min favorit tid under året, jag gillar verkligen alla förberedelser inför allt julfirande:)
holiday cheer

holiday cheer by fashionablypetite featuring asos dresses
XOXO
fashionably petite

Tack för senast min fina vän A!! Lilla J ä...

20101127145 (MMS)

Tack för senast min fina vän A!! Lilla J är så himla söt! Wearing a dress from HM:) XOXO fashionablypetite


New york baby!!

Yeay!!!! Nu är det helt säkert att min kompis C ska med mig och N till New york!!! Fyfaan vad vi ska ha kul därborta; shoppa, festa och njuta av god mat!
Nu längtar jag verkligen..
XOXO
fashionablypetite

Timo älskar snön!! XOXO fashionablyepetite

20101125135 (MMS)

Timo älskar snön!! XOXO fashionablyepetite


Our new mac! XOXO fashionablypetite

20101124134 (MMS)

Our new mac! XOXO fashionablypetite


Naken scanner/kamera?

Hmm jag läste en intressant artikel i aftonbladet i dag om att de kommer att ha två olika sätt att kontrollera passagerare när de kommer till flygplatserna i Usa. Det finns även i vissa länder i europa.
Nämligen antingen en sorts nakenkamera som ser igenom alla kläder och visar hur man ser ut helt naken..
eller en grundligare visitering av vakt, ungefär att vakten tar dig på hela kroppen för att känna efter om du gömmer något under kläderna..
Jag vet inte vad jag tycker är värst.. vet faktiskt inte vad jag skullle välja... både känns lite förnedrande även om det gäller för säkerhetens skulle. Nakenkameran/ scannern visar kanske inte ansiktet men det syns om man har piercingar, implantat och man ser hela könet...
En man i Usa vägrade göra en "skrevkontroll" och vart eskorterad bort från flygplatsen av poliser, det låter verkligen jätte läskigt
De har ändrat det här för att göra det säkrare nu när det närmar sig alla dessa stor helger, vi får se hur det går:-S
Vad tycker ni är värst?? Nakenscanner eller "grundlig" kropps visitering??
XOXO
fashionablypetite

Här är min samling av starbucks muggar. Sk...

20101123133 (MMS)

Här är min samling av starbucks muggar. Ska försöka köpa en på arlanda, NY, Paris och cinncinati( tror att det stavas så) XOXO fashionablypetite


Måndagskväll:)

Idag har jag haft en jätte mysig dag.. först kom Camilla på lunch och jag lagade pasta med pesto, blandad sallad med mozarella ock körsbärstomater.
Så jag, louella, camilla och charlie hade jätte trevlig och sedan så hjälpte Camilla mig med ansökning till Apoteksteknikerutbildningen på Frans Schartau:)
Håll tummarna för att jag kommer in på den utbildningen!
På kvällen så åkte jag in och tränade combat med N och vad skönt det var att träna:)
Så nu sitter jag i soffan med syrran och kollar lite på pensionärs jävlar och även lite på Jersey Shore
XOXO
fashionablypetite

Forever 21

Jag har kollat runt lite på Forever 21 hemsida och dessa plagg tänker jag leta efter! Det som är lite jobbigt med Forever 21 är att kläderna försvinner jätte snabbt då det kommer nya plagg på hemsidan varje dag..
forever 21

forever 21 by fashionablypetite featuring a forever21 dress
Jag och syrran kollade precis färdigt på "Alice in wonderland", jag tycker det är en jätte bra film och Jonhy Depp passar verkligen i rollen som "The mad hatter"!
Har även hittat en massa smycken från Disnet Couture som är inspirerade från den här filmen som jag vill ha:)
Det är ett halsband med en liten flaska som man kan fylla med parfym och det hänger en liten lapp på den där det står "Drink me", jätte söt är den..
XOXO
fashionablypetite

The deathly hallows:)

Idag när jag vaknade så  var det helt vitt ute men kallt var det ju inte så det vart ju bara en massa slask tillslut:P Vad tråkigt, de har ju tjatat en massa om att den riktiga vintern skulle komma nu i helgen och skulle börja nu på lördagen... vi får se hur det blir på söndag..
I dag så träffade jag N och hennes kompis J, vi möttes upp vid Gamla stan för att äta lunch på Vapianos. Jag har längtat efter min carbonara från vapianos jätte länge nu! Det var ju så himla gott, men man blev så himla mätt. The food is lika a little piece of heaven on a plate!
Älskar att de lagar maten framför en!
Jag älskar deras carbonara för att den är verkligen jätte god, krämig och man blir så jätte mätt. Nästa gång så ska jag nog pröva något annat som typ carpacio (vet inte hur det stavas) och jag vill jätte gärna pröva deras tiramisu!
Efter lunchen så skulle vi gå på bio och vi skulle se " Harry Potter and the deathly hallows part 1". Jag vart positivt överaskad av hur bra den var. Det var så mycket man kände igen  från boken! Nu längtar man verkligenefter att få se "part 2"!
Jag kommer ihåg att jag var jätte besviken när jag såg "Harry Potter and the halfblood prince", vet inte jag hade för stora förväntningar på den och det tog några gånger innan jag ens tyckte att den var ok.
Nu sitter jag här hemma och myser i soffan med lilla Timo:) Vi har precis tittat på "Inception" med Leonardo Dicaprio, och jag tyckte bara att den var ok.
Jag har på mig min "Team Jacob" tröja från Hot topic och ett par rosa pyjamas byxor from Old Navy:)

TGIF!!!!

Vad skönt att det är helg i morgon och då är jag ledig!!!! wwwooohhhuuuu!!!
Jo jag ville ju jobba egentligen för jag ville ju vara ledig nästa helg men men..
så nu har jag planerat att jag ska på bio imorgon:))
Ska se på den nya Harry Potter filmen, hoppas att den är lika bra som boken!
Vad ska ni hitta på i helgen då?
XOXO
fashionablypetite

Cold...

Idag har det varit väldigt kallt men det var skönt att få vara ledig i två dagar:)
När det är så kallt så är det så himla mysigt att bara ligga och mysa i soffan med en bra bok och en kopp med något varmt i!
Hittade denna söta bild på en blogg på nätet:)
Idag har jag på mig en jätte mysigt  tröja från Old Navy, det är en termo tröja så den håller värmen jätte bra även om den är tunn:) till det har jag jeans leggings från Dorothy Perkins från deras petite avdelning.. allt är ju annars så himla lång på mig:P
Ska iväg och träna med N snart, vi ska träna combat på sats stureplan:)
See ya!!!
XOXO
fashionablypetite

Red Apple:)

The big apple!
Inspiration till detta kollage kommer från en bild av Judy Aldridge/ Atlantishome som är mamma till Jane Alridge/ Seaofshoes, men tillslut så blev det ett NYC inspirerat kollage:P
Red apple

Red apple by fashionablypetite featuring costume jewelry
XOXO
fashionablypetite

Äntligen ledig!

Det känns som om jag inte varit ledig på evigheter men det var ju egentligen bara två dagar sedan.. Men idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt... har lovat syrran att vi ska rensa källarförrådet idag, så vi får se..

Nu har min kompis S åkt till NYC, hon skulle dit på språkresa där i sju veckor, jag och N möter upp henne där sista veckan med hennes kille G:) Det ska bli så himla kul:)
Jag har kollat runt lite på en sight som heter Open table som man kan boka bord på till restauranger runt om i världen, de har speciella priser och det gör att man kan få bord till de bästa restauranger till ett rimligt pris! Har kollat lite till Nyårsafton och det finns väldigt många att välja på;)
En restaurang jag är väldigt sugen på är City crab & Seafood company som ligger vid Gramercy Park och Flatiron building. Flatiron building är ett riktigt häftig byggnad!
Jag vill verkligen prova Alaskan king crab och lobster från Maine och den här restaurangen ska vara en av dem bästa så jag hoppas att tar oss hit nån dag när vi är där!
Looks delicous!!!
XOXO
fashionably petite

Just at home watching a movie:)

Hä ärr en bild på mig med mina nya glasögon, köpte två par på Smarteyes. Det var jätte billigt och så gick det jätte snabbt, typ bara en och halv vecka innan jag kunde hämta ut dem:)
Känns fortfarande lite konstigt då jag var tvungen att gå upp i styrka för att jag fått lite sämre syn och mina andra glasögon var jätte gamla!
Sitter och tittar på Sex and the city 2, jag gillar verkligen den filmen:) Längtar verkligen till NYC, om man inte räknar den här veckan så är det bara 5 veckor kvar!!!! Yeahey!!!
XOXO
fashionablypetite

RIP C.S, ditt ljus kommer att saknas, men ...

20101110127 (MMS)

RIP C.S, ditt ljus kommer att saknas, men lågan kommer aldrig att släckas för du har två underbara döttrar som för det vidare.. Hoppas att du har det bra nu där uppe i himlen! :-* XOXO fashionablypetite


Är på väg hem nu! Skönt att träna.. Jag oc...

20101110128 (MMS)

Är på väg hem nu! Skönt att träna.. Jag och N satte oss på friday's för en drink:) Vad fint de har gjort med belysningen på Biblioteksgatan! XOXO fashionablypetite


Ute och jobbar i slask!

Typiskt att det ska vara  plusgrader nu när det har varit snöstorm:P men men man måste ju jobba på ändå:)
Anyways, ska träna i dag med N och V på sats, vi ska träna Bodycombat, det ska bli jätte kul!
Hade inte det funnits såna här klasser på sats hade jag nog tröttnat på att gå till gymmet för länge sedan:P
Tror nog inte att jag ser lika cool ut som honom när jag tränar;)
XOXO
fashionablypetite

SNOWSTORM!!!!

Ja nu kom den stormen som dom pratade om på nyheterna, äntligen så hade de rätt om vädret.. Ibland så kan de ha så himla fel!

Aja men det gick bra att jobba iallafall:P även om det var jobbigt att de inte hade plogat..

Bjuder på en bild av mig och Timo... han var väldigt långhårig på den här bilden:P

 

XOXO

fashionablypetite

 

 


Inspiration..

Je t'aime

Je t'aime by fashionablypetite featuring ankle booties
Lekte lite med polyvore igen, jag ska nog göra lite collage så att man kan få inspiration till shoppingen i NYC:) Ett bra shopping tips är att man gör en lista på vad man är ute efter ungefär så att man inte går och köper en massa saker man inte använder när man kommer hem.
Jag har planerat att köpa basplagg, accessoarer, skor, makeup:)
Min favvo mascara just nu är en mascara från covergirl som jag fick från min syster när hon var i NYC för typ 2 veckor sedan:)
XOXO
fashionablypetite

God morgon! Söta Timo med en mohawk! XOXO ...

20100930102 (MMS)

God morgon! Söta Timo med en mohawk! XOXO fashionablypetite


Negativitet...orka..

Ibland så förstår jag bara inte varför människor ska var så himla negativa... de är så himla negativa att allt runt omkring den blir negativt!
De suger energi och jag orkar inte med dem längre för jag blir helt slut i huvudet och helt matt i kroppen bara av att tänkta på dem.
Ja ibland så måste man nog bara göra en utrensning av allt negativt runt omkring en...  tur att det finns Zumba och helt underbara vänner som ger en mycket positiv energi:)
ÄLSKAR MINA VÄNNER!!! TACK FÖR ATT NI FINNS:)
Var bara tvungen att lägga upp denna bild... I so wish that girl was me!!
XOXO
fashionablypetite

Vem är jag lik?

Jag fick fick inspiration till den här bilden när jag såg min systers blogg, och hon påpekade då att jag var lik en person... kolla in hennes blogg på http://louellap.blogg.se
Ledtråd: denna person är med i en reality serie som börjar med  "Jersey ...", kolla på frissan jag fick:P
Tog bilden med photobooth som jag har på min mac..
Vem tror ni att det är?

XOXO
fashionablypetite

Today:)

I dag har jag bara varit ledig och tagit det lugnt, fast jag fick bara lite sovmorgon för lilla busungen Timo kom och väckte väckte mig med jämna mellanrum. Han kan vara så envis ibland när han vill leka:)
Sötnosen i somras på balkongen:)
På kvällen så tränade jag med N på Sats vid hötorget och efter det så gick vi och åt på Tasty thai nära Drottning gatan:)
Bokade även synundersökning på Smarteyes vid Kungsgatan, jag behöver verkligen ny glasögon!
XOXO
fashionablypetite

London Guide

Jag har nog varit i London varje vår de senaste tre åren och varje gång jag är där så hittar jag alltid något nytt att älska om London:)
En bok som jag tycker har bra shoppingtips, nyttiga tips överhuvudtaget, är "godess" böckerna av Giselle Scanlon. Ett exempel på tips man fått av dessa böcker är Burberry Factory outlet, där jag hittade ett par nitsandaler, som varit med på  bloggen "shoelust" ett antal gånger, för typ 800 kronor vilket är värsta kapet:)
Jag har bott på samma hotell varje gång för att jag tycker det är fräsht men det ligger nära Liverpool Street station och inte mitt i smeten vilket jag tycker är jätte bra. Days hotell Shoreditch heter det och det är bara tre år gammalt.
Vid Liverpool street hittar man Spitafield market med massor av olika sorters prylar, vintage och designer stånd och går man igenom hela marknade så kommer man till Brick lane där alla vintage butiker ligger. Brick lane är en ganska lång gata men har man tålamod så kan man hitta rikigtiga pärlor. Det finns även ett FIKA cafe där, som det som finns i NYC:)
Annars besöker man ju alltid de gamla vanliga Primark, där man kan göra riktiga fynd om man verkligen letar. Topshop så klart, betydligen billigare än i Sverige. Dorothy Perkins, Neu Look har helt underbara skor till rimliga priser.
Afternoon tea är något man måste pröva när man är i London och när jag var där senast så bokade jag afternoon tea på Fortnum & Mason, vilket är ett gammalt matvaruhus nära Picadilly cirkus. Vi fick ett tradionellt afternoon tea i en salong med mysiga soffor medans en pianist spelade bakgrundsmusik. Man kan i princip  nästan sitt hur länge som helst och få på fyllning på te flera gånger. Vi beställde den tradionella  versionen med små smörgåsar, scones med "clotted cream & jam" i olika smaker och två bakelser. Man blev proppmätt, perfekt när man shoppat en hel dag! Nästa gång ska jag ta samma fast med ett glas champagne som man kunde välja till om man ville, såg att flera hade gjort det men man vart så himla mätt..
Att äta i London är så himla kul för det finns så mycket att välja bland men ett av favvo ställen ligger precis vid the london eye. Det heter los iguanas och är en tapas restaurang som har jätte bra lunch priser. Vi var tre person och dlade på typ 6 olika tapas rätter, man blev jätte mätt!
Camden market är ett måste om man inte varit där dock kan det ju vara värsta turist fällan då alla ska dit pch shoppa men man kan även göra riktiga fynd om man vet hur man ska pruta:)
Det finns nästan hur mycket som helst att skriva om London och det här är bara en bråkdel av allt jag har att dela med mig men jag tycket inlägget vart så himla lång men jag skriver när jag har tid!
XOXO
fashionablypetite

"Diapercake" Jag och N har blivit hejare ...

20100911096 (MMS)

"Diapercake" Jag och N har blivit hejare på det när alla kompisar fått barn i år:)


RSS 2.0