Grey and dreary^_^

Hello my dear lovelies!! Hoppas att allt är bra med er!
Sitter här hemma i köket  med en kopp kaffe, har haft en skön sovmorgon... blir helt deckad av de sömntabletterna jag tar mot klådan.. Min fula eksem har fortfarande inte blivit bättre, tycker att jag ser hemsk och groteskt ut på händerna.. Får typ rysningar när jag tittar ner på mina händer. Det roliga är ju att jag fått en massa kortison som inte gör ett skit, blåsorna har blivit fler och så kom jag på att jag har en annan eksemkräm jag fått förrut (protopic) som jag provade och på 24 timmar blev det genast mycket bättre men nu är krämen slut, hur svårt ska det vara att förnya det... har typ trackat min läkare i två dagar utan resultat:-/
Ska boka tid hos någon annan.. för jag kan inte gå omkring så här, det är jätte hemskt, det kliar och spänner om vartannat.. mina händer är ju mitt viktigaste verktyg i jobbet:-/
 
 
Händerna är fulla av vätskefylld blåsor som kliar:-/

A wonderful day in the sun^_^

Har varit så himla trött på att bara vara hemma att jag genast tackade ja när J frågade om jag inte ville med till stan för lite lunch och Window shopping;)
Blev en mysdag med sol och en massa inspiration, massa "WANTS"!!

Det blev lunch på Koh phan ngang ( vet inte hur det stavas), jätte god mat med en Coconut shake.. Den tog mig tillbaka till Pinas och Boracay...

Vi var även inne en sväng på Svenskt Tenn
Vi hann även Zara Home innan jag fick skynda mig hem till Timo^_^


^_^

October... at home... bored out of my head...

Är hemma med mina eksem/blåsor som jag fått på mina händer, var hos läkaren igår.. fick två krämer och en sömntablett så att jag inte tänker på klådan. Kan vakna vissa nätter att mina händer kliar, jätte hemskt..
 
Den senaste tiden har jag nog inte haft varken ork eller energi till att blogga men jag tycket att efter helgen aktiviteter var dags för en liten uppdate till mina lovelies;)
 
Som så många av er vet har jag ju dejtat mer eller mindre aktivt sen i våras och speciellt efter att jag slagit vad med en av mina vänner.. Kort sammanfattning jag förlorade det vadet, men har lärt mig att dejta inte så farligt och jag kanske bara haft otur när jag dejtade förr.. kanske..
Har varit på några dejter som har varit riktigt bra och jätte mysigt. Ibland så är det bara härligt att få känna närhet, ligga och gosa i en soffa till en film. Tycker att de dejterna som har blivit mest lyckade är när man inte planerar för mycket och tar det för vad det är, inte för mycket krav. Då har dom dejterna har alltid hamnat i min topp 5, inte för att jag är ute och dejtar som en galning, men måste kunna var spontan och inte göra en för stor grej av det hela. Känns det rätt så känns det rätt:)
 
I fredags så var jag på en dejt med någon ny (inga namn.. you never know), jätte mysigt och helt underbar dejt på många sätt men det bästa med hela dejten var att jag för första gången fick uppleva ett "romantic movie moment scene" på riktigt! Får ett fånigt litet leende på läpparna varje gång jag tänker på det, lite svag i knäna känslan...hahahahha, det är helt sjukt, vad en så liten händelse kan påverka en efteråt! 
Förlåt alla killar men faan nu har ni en riktigt hög ribba att mäta er med!!  :-*
Tycker synd om er killar som inte fattat det här än, ni skulle få ligga så mycket om ni visste det här!!! hahhaha;)
 
Jag är säkert en av många tjejer som gillar romantiska filmer, där det utspelar sig scener som man bara önskade att man skulle få uppleva någon gång i sitt liv, nu kan jag strycka över det från min "bucket list"!
 
Har även hört mig för bland mina tjejkompisar om det vart med om "the romantic movie moment scene" och tyvärr så har de flesta inte varit med om det, tråkigt nog...
 
Om den här dejten inte leder till något och bara förblir en helt underbar dejt så har jag iallafalla kunnat ta den här upplevelsen som jag kommer att minnas som min perfekta "romantic movie moment":) För er som undrar vad för "moment" det var så.. well well.. bara mina närmaste vet, tyvärr.. hahahah..SECRET!!! ;) 
Om inte annat så fråga mig när ni ser mig, hahahahha!!! I'm evil!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig:)

Började dagen med en rejäl sovmorgon, blev väckt av att sys slängen Timo på mig;) kan ju säga att jag verklig vaknade efter det! De hade dukat fram mysfrukost, aw lawd vad mätt jag blev! 

Passade även på att göra ansiktsmask, som jag hittade när jag dammade av mitt rum^_^ huden känns babylen nu! Ska även göra påfyllning av mina fransar ikväll! 
Tog denna bild när jag var ute med Timo, det är så himla fint med alla färger runt omkring. Piggar verkligen upp när det är grått och tråkigt!


Mys helg :)

Har haft en jätte mysig långhelg hos min vän Namfon! Är så himla tacksam att jag har så underbar vännner! Äntligen fick jag en chans att umgås med E i en annan miljö än att bara träffas på stan... Namfon hade tänt en massa ljus i hela lägenheten så det var jätte mysigt när vi kom dit;)
På lördagen mötte jag upp Lella för en brazilia i stan, aouch!! säger jag bara^_^ 
Sen åkte jag tillbaka till Namfon för en lång promenad och tacomiddag, Sara och ullis kom de med;) jätte mysig vart det!! Sov över hos Namfon till idag, jätte mysig helg!! Får göra om det snart!! 



More Warzawa^_^

Hello my dear lovelies!!!
Här kommer lite fler bilder från min helg i underbara Waezawa plus lite bilder på shoppingen;)
 
Vi gjorde stan osäker på Platinum^_^
Staty av Copernicus..
Stans största Sangria som återställare till middagen;)
Vi var ju så klart tvungna att pröva på Polska piroger och sauerkraut:)
Poli tar bilder:)
Cool bild ute på gatan^_^
Fin staty ute i Gamla Stan^_^
Det fanns gott om kyrkor så några önskningar blev det;)
Fin gammal Kyrka:)
Det stora torget innan "gamla" gamla stan började:)
Utställning av olika minnesbilder:)
Fint med lite grönt.
Måste kolla shoppingen;)
Perfekt storlek på tekanna och kopp:)
Det blev i allafall ett efterlängtat par Nike airmax, lite billigare där iallafall än Sverige;)
New bling från Apart!
Simply gorgeous!!!
Ny cabinväska då min som jag hade med mig vart lite strulig..
Kenzo inspirerad Sweatshirt från Neu Look till Lella
Var så klart tvungen att köpa en Starbucks mugg till min samling^_^
Kommer fler bilder i ett annat inlägg!
Ha en bra dag mina kära läsare!!
XOXO
 

Warzawa baby!!!

I helgen åkte jag och mina tjejkompisar på en lite mini weekend till Warzawa, vi åkte på lördagen och kom hem igår kväll^_^
Det var verkligen en av de bästa resorna jag gjort med vänner och jag kan verkligen inte vänta tills jag får åka dit igen för det var verkligen en helt underbar stad med bra shopping, fin arkitektur och jätte god mat!
Vårt fina 5 stjärniga hotell rum på Westin^_^
Ville också vara med på bild;)
Vi vart fem i sista minuten vilket att Camilla och Poli fick på ett annat hotell men typ bara 500meter från vårt!
Glada tjejer!!!
Vi väntar ivrigt på maten!
Still waiting but with smiles^_^ 
Namfon och Sara körde på grillat ankbröst, jätte god var den (jag smakade)
Jag tog en pasta med bluecheese sås med kyckling, as good!!
Den här efterrätten var jätte mäktig, choklad fondue med en croissan och en massa färsk frukt.
Camillas cheesecake med färsk ost, jätte god!
Zlote Terasy
Vi bodde 10min från ett jätte stort köp centrum, Zlote Terasy
Efter middagen rörde vi oss mot Marriot som låg mittemot köpcentrumet.
Party sugna tjejer på inne klubben Platinum!
Hard rock café och en av Warzawas med kända byggnader.
I skybaren son är 40 vånignar upp^_^
Hahahaha^_^
Try to find Sara??
hahahahaha^_^
Glada tjejer!!
Jag ville också bara med!!
Fler bilder kommer i ett annat inlägg, ska även försöka ta bilder på det jag shoppade;)
 
 

RSS 2.0