Awesome show!!

Sitter just och väntar på bussen hem.. Fick ju biljetter till generalrepet till premiären av Lena philipssons "dröm show", vilket var jätte kul! En av de bästa konserter jag varit på faktiskt^_^ Showen hade allt, bra musik, grymma dansare och snygga killar från bounce! Och så Lena Philipsson såklart!


At cirkus waiting for the show^_^

img_4088 (MMS)

At cirkus waiting for the show^_^


My outfit

img_3738 (MMS)

My outfit


My new baby ♥

I dag så fick jag hem ett väldigt efterlängtat paket hem med posten^_^ Har äntligen fått hem min nya blogg kamera, en Canon G12!! Det passar verkligen perfekt till eventet imorgon kväll, I'm so exited!!!
Är även glad för att Blogg.se appen funkar som den ska nu, vilket det inte har gjort under dagen men nu funkar det^_^wohow!!!

Finally!!!

Äntligen är den här!!! Blogg.se Appen till mobilen/ iphonen^_^


My outfit today^_^

img_3810 (MMS)

My outfit today^_^


Gossip girl♥

Good morning my dear lovelies!!
Har precis kollat på det nya avsnittet av Gossip Girl.. åh det är så kul att serien äntligen börjat igen!!
Idag är jag bara ledig men jag tänkte att jag skulle passa på att sätta igång med träningen som jag jag legat lågt med i två veckor, har bara varit så himla stressad och utmattad när jag kommit hem från jobbet så jag har bara inte orkar träna. Idag så blir det ändring på det^_^ ikväll så står Zumba på schemat på SATS stureplan^_^
ååhh , har jag berättat att jag kommer få hem min nya camera om några dagar???!!!?? Har klickat hem en Canon G12, en riktig bloggcamera... Får vänta med min system camera till senare.. Den här veckan så händer det en massa roliga saker!!
onsdag så ska jag och min mamma på ett event på cirkus, vilket kommer bli jätte jätte kul! Ska berätta mer om det på onsdag och jag har ju hintat lite i några inlägg tididgare... Kan ni gissa vad för event det är?
fredag ska jag och en kompis på ett HM vip frukost shopping event , vilket ska bli jätte kul! Det finns en plats kvar för jag får ta med två kompisar. Nån som vill med?? Man får 20% rabatt på hela HMs sortiement på HM hamngatan och frukost^_^
Hör av er om ni vill med!

Good day my lovelies!!!

Har sovit jätte gott i natt, har jobbat hela helgen med min vän J. Dock så har jag kännt mig väldigt seg och matt, ibland så finns det bra så mycket som bara suger bort ens energi... Jag behöver en energi boost! ^_^
Är  fortfarande lite röd i ansiktet med de flest sårskorporna har ramlat bort nu... finally... ser i allafall inte ut som jag vattkoppor eller något sådant. Jag ska i allafall försöka göra en till den här veckan eller i början av nästa vecka så att man får bästa resultat.
Ska även fösöka hålla mig up to date med mina serier så jag ska försöka kolla på några avsnitt innan jag börjar jobba vid två^_^
Ha en bra dag mina kära!!!!


I love love love my pretty nails^_^

img_5485 (MMS)

I love love love my pretty nails^_^


Tea time for one^_^

img_3023 (MMS)

Tea time for one^_^


Movienight♥

Filmkväll i kväll... vi ska titta på "Captain America" och "Friends with benefits"

Gilda ♥ AHA-behandling

Idag har jag, sys och min vän J varit på Gilda skolan i stan för att gå på elevbehandlingar, vi hade valt olika ansiktsbehandlingar. Jag valde en AHA-behandling vilket är en vanlig ansiktsbehandling men man har en inslussning av AHA-syra (ganska mild peeling typ) så att man får fram friskare hud och får bort alla orenheter i huden. Jag tycker den är jätte bra för mig som kan få oren hy i vissa perioder då jag är stressad.. I dag så hade hon som gjorde min behandling en starkare syra vilket gjorde att jag är mer rödflammig i ansiktet än förrut men jag vet ju att det blir jätte fint sen när det är läkt. Har bestämt med min vän J att vi ska dit nästa fredag igen för en express AHA-behandling för att få bästa resultat^_^ Den här behandlingen tar även bort fina rynkor så det är inte bara för oren hud...
Rödflammiga JAG^_^Bjuder på den här idag!
Hahahahahaha^_^

Today's INSPIRATION ♥

Här kommer dagens inspirations bilder^_^
en färgstark outfit att lysa upp hösten med!
Älskar den neonrosa färgen på läpparna och de vinröda mocka pumpsen!
Reptil mönstrat är väldigt inne i höst men överdriv inte för man vet inte hur länge det modet håller...
The ever so stylish Olivia Palermo!
reptil mönstrat igen, det räcker men en detalj och överdriv inte med att ha en hel outfit med reptilmönster!
Less is more!!
Två av mina favvo färger i höst, senapsgul och smaragd grön^_^
Bilder lånade från Stockholm StreetStyle

Det blir så fint när solen tittar fram^_^

img_6477 (MMS)

Det blir så fint när solen tittar fram^_^


Ute i höst solen med Timo

img_6212 (MMS)

Ute i höst solen med Timo


Mina nya naglar^_^ fick ett helt nytt set ...

img_4509 (MMS)

Mina nya naglar^_^ fick ett helt nytt set för att de andra lossnade...


Lena Philipssons Drömshow ♥Benke

Jag har ju hintat lite om det här i några inlägg tillbaka.. så nu kommer lite mera hints^_^ Lena Philipsson har snart premiär för sin "Drömshow" på Cirkus i Stockholm och den som har regisserat och koreograferat hela showen är den kände koreografen Benke som är känd från bl.a dansgruppen Bounce och sveriges version av "so you think you can dance". Här kommer ett klipp där de intervjuar både Lena och Benke^_^

Today's fashion INSPIRATION♥ Ida Sjöstedt

Hittade idag bilder från Chic av Ida Sjöstedt Couture A/W 2011 kollektion och jag vart helt förälskad av alla de vackra plaggen. Den pudriga vita färgen, strass, pärlor..Dessa plagg är helt underbara^_^
Den oven är min favorit^_^
Källa:chic

It's all about the shoes ♥

Här kommer två bilder på snygga kilklackar från Burberry, tagna på London Fashion Week! Jätte snyggt med det flätade lädret och pärlorna i starka färger!!

Orange och senaps gult är några av mina höst favoriter just nu så det är kul att den kommer igen nästa säsong^_^

Bea Szenfeld ♥

Bea Szenfeld

Bea Szenfeld by fashionablypetite on Polyvore.com
I've got some exiting new to tell but i'll post i bit later^_^exited!!!!
P.S this post and the other post earlier about this designer are clues to the exiting news!!^_^

Missoni ♥ Target

Missoni

Missoni by fashionablypetite featuring missoni sunglasses

Oh rainy day ^_^

I dag så jobbar jag kväll, vilket är jätte skönt för jag fick en liten sovmorgon... dock var det inte lika roligt att gå ut med sötnosen på hans promenad.... usch det det regnar så nu känns det verkligen som höst.. Jag gillar hösten i sig men inte när det regnar.. Aja, jag får se om jag cyklar eller går till jobbet... Sitter och myser med Timo i soffan och tittat på Sex and the city: the movie. Vi hade ett 10min långt ström avbrott men som tur var gick det över. Strömavbrott är så himla tråkigt..
Ha en bra dag i regnet mina kära läsare!!!

Work work work♥

Har precis satt mig ner i soffan och ska varva ner nu med "Fångarna på fortet"^_^ Har jobbat kväll i dag och det har varit helt ok och imorgon så hoppar jag in på mitt gamla jobb men då jobbar jag bara till kl.1330 så det är lugnt.. Har bokat in en massa jobb pass nu för att  jag försökar få ihop penger till novermber då jag ska till london med min vän J. Tänkte även passa på att julhandla då^_^

Adele ♥

Tycker att den här låten är så himla vacker...

Style Yourself ♥ Sea of Shoes

Fick hem ett efterlängtat paket från Bokus i dag!!! Yippie!! Har haft det jätte tråkigt ett tag nu när jag inte haft något att läsa... Anyway jag beställde hem de två första delarna av en ny bokserie som jag hittat, "the black dagger brotherhood", ännu en vampyr book serie men de verkar verkligen bra så vi får se..
Den tredje boken jag har beställt hem är boken "Style Yourself", tänkte att jag skulle lägga till dem till min "mode" book samling^_^ Den här boken är dock lite annorlunda i och med att de som medverkar i boken är alla kända modebloggare, det finns även några svenska bloggare med som t.ex Sania Claus (chic) och Caroline Engman (fashion squad). Tycker att de ger en mer vardaglig syn på mode trender och tips om hur man blandar olika stilar så att den passar en själv. Väldigt bra köp tycker jag!! Tycker även att det är jätte kul att Jane Aldridge frpn Sea of Shoes är en av huvudpersonerna i boken, är ett jätte stort fan av hennes blogg! Hennes sko samling är too die for!!!
Ha en bra fredags kväll mina kära läsare!!!

Friday family dinner! Taco night^_^

img_3522 (MMS)

Friday family dinner! Taco night^_^


Reese Witherspoon ♥Lindex ♥Colored knits

Lindex kommer släppa ytterliggare en kollektion med Reese Witherspoon som heter Colored knits som består av ett antal färgglatt och varmt stickade plagg som jag verkligen rekomenderar. Jag älskar att de tagit alla färger som jag älskar till hösten.. en stark röd färg, mörk orange och en mörkare rosa färg. Perfekt om man vill lysa upp i mörkret i höst!
Den här ovan vill jag ha!
Gillar den fina oranga färgen och den underbara röda kjolen!!
Villa ha!!
Vill verkligen ha denna oranga halsduk!!
Källa: Lindex/Alexi Lumbormirski

Bea Szenfeld ♥ Lena Philipsson

Lena Philipsson är just nu fullt igång med förberedelserna inför sin " dröm show" på Cirkus i Stockholm och den som designar alla kläderi showen är den kände designern Bea Szenfeld!! Vilket jag tycker är jätte häftigt. Här kommer ett youtube klipp med henne!!!

Twilight saga : Breaking dawn part1 trailer ♥

Åh vad jag längtar!!! Det känns lite tråkigt att filmerna närmar sig slutet men vad jag längtar till 16 november!!!

Out and about^_^

img_2776 (MMS)

Out and about^_^


RED ♥

red

red by fashionablypetite featuring kenneth jay lane jewelry

Recognize any of the faces in the pics?

img_8808 (MMS)

Recognize any of the faces in the pics?


Streaming tv shows ^_ ^

Fick frågan av en läsare som undrade på vilken sida jag streamade från när jag kollade på serier på nätet..


Svar: Jag brukar kolla på olika sidor som har en massa länkar till andra sidor med själva avsnitten och vissa sidor tillåter en bara att titta ett visst antal minuter (megavideo, videobb osv..) om man inter blir en betalande medlem på sidan... whatever, GRATIS= PERFEKT!!!
Sidorna jag brukar söka upp avsnitten på är:


www.surfthechannel.com
www.show-links.tv
www.tvduck.com
Jag brukar oftast söka på den specifika serien t.ex the real housewives of new jersey som jag kollat på idag och då drukar oftast alla säsonger komma upp och de olika länkarna till avsnitten. Bildkvaliteten kan väl variera från vanlig till HD kvalitet det beror på vem som lägger upp dem. Visas ett avsnitt på tv i dag i usa så kan man oftast kolla på det avsnittet dagen efter på nätet.. t.ex true blood visades på söndagar i usa då kunde jag se på avsnittet redan på måndagen efter.. ^_^
Man får oftast söka sig fram men jag brukar hålla mig til dessa tre "söksidor" för att komma till de rätta avsnitten!
Just nu är min favvo serie tredje säsongen av the real housewives of new jersey, so much drama!!!

Tv shows <3 Autumn

I höst så kommer det så många roliga serier att ha koll på och de flesta Amerikanska serier har premiär nu i september och man hoppas att de flesta kommer till Sverige annars så får man nöja sig med att streama från nätet! Serier jag kommer hålla utkik för är:
Gossip Girl 26/9
Ny serie "Heart of Dixie" 26/9
Ny serie "the secret circle" 15/9, bokserie som har samma författare som Vampire Diaries
Vampire Diaries 15/9
Sen så har vi ju alla Reality serier...
Jersey Shore in Italy som pågår just nu, älskar den serien... DRAMA with capital letters!!
The real Houswives of New Jersey
Keeping it up with the Kardashians
Nu har man typ en helt fullspäckad höst att se fram emot! Yeay!

Stora maränger i olika smaker^_^

img_2101 (MMS)

Stora maränger i olika smaker^_^


English fudge and toffee^_^ yum!!

img_9301 (MMS)

English fudge and toffee^_^ yum!!


Me holding the earl churros with powdered ...

img_6872 (MMS)

Me holding the earl churros with powdered sugar^_^ yum yum!


A giant pretzel^_^

img_6502 (MMS)

A giant pretzel^_^


I tried the spanish churros and i also bou...

img_0605 (MMS)

I tried the spanish churros and i also bought some smoked bris to take home^_^ Luckily the Fair will there until the 19/9 so i can have à chans to try everything ^_^


Me standing infront of one of the differen...

img_3085 (MMS)

Me standing infront of one of the different food stalls at the international food market^_^


Had a great day with Ivee and Sean at the ...

Had a great day with Ivee and Sean at the international food fair^_^


SMS-inlägg

img_4272 (MMS)


Halloween ♥ Pet costume

Vi har tänkt en jätte rolig outfit till Timo^_^
Han ska vara Dorothy från The Wizard of OZ, nej.. jag skojar bara... eller...
Hittade även cool Haj kostym till min kusins hund Sharkie^_^
Helt sjukt att de klär upp sina hundar på Halloween men det är ju ganska gulligt!!

What to wear ♥ Halloween

Jag och mina systrar har i flera år velat köpa Halloween kostymer från Usa för att de har så mycket mer att välja på och i år så tror jag att vi slår till^_^
Jag har kollat lite på olika hemsidor och de jag vill ha är dessa men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja.... vilken tycker ni????
Lady luck
Cigarette girl
card costume
Queen of hearts comstume
All är verkligen jätte jätte fina och det kommer att vara jätte svårt att välja vilken jag vill ha...
Vilken ska jag välja????

Today's WANT ♥

Jag vet inte om det var vädret idag eller om jag känner att jag måste vara tidigt ute med alla vinter kläder i år eller vad det nu är men nu har jag iallafall hittat vinterns skor som jag villa ha. Får se om jag beställer dem men jag vill ha dem iallafall. Det är ett par fodrade mc boots från Timberland och ett par vinter kängor från Sorel^_^
Sorel
Timberland

Today's fashion tip:)

I höst så kommer är det väldigt inne med "leather satchels" dvs typ om man tänker på en gammeldags engelsk skolväska och jag funderar själv på att införskaffa en att ha som vardagsväska.. just nu står valet mellan en vinröd eller an babyrosa.. ville egentligen ha en neonrosa men det fanns inte i den storleken jag ville ha...
Vilken tycker ni är snyggast???? HISS eller DISS???

Man kan beställa dem vi nätet på asos.com, bohemiadesign.co eller camdridgesatchel:)

Oh rain rain go away!!!

Vad tråkigt det är när det regnar!!! Tur att jag jobbar på mitt andra jobb idag så att jag slipper vara ute i regnet när det är en sån här dag^_^ Jobbar 15-21 på en avdelning jag bara jobbat en gång men det ska nog gå bra! Tycker att det är lite spännande för att man får lära sig så mycket nytt hela tiden och samtidigt ta mer och mer ansvar vilket är jätte kul!
Igår så var jag inne i stan och tränade på SATS men N och innan det så gick jag ju runt i de olika Vagabond butikerna och frågade om de hade fått in mina skor! Gud, vad glad jag blev när de hade det! De hade tydligen kommit in samma eftermiddag^_^
Har de senaste dagarna kollat lite på resor och jag känner mig jätte sugen på en resa... har ju lovat att min vän J att vi ska till London i höst nån gång och jag vill verkligen. Det känns ju jätte konstigt eftersom jag brukar göra åtminstone en resa på sommaren men i år blev det inte av... jag vet dagens I-lands problem...
Nu var jag ju ännu mer sugen då jag fick reda på att en av syrrorna ska resa... Ska kolla lite mer på resor..

Har äntligen fått tag på skorna som jag ve...

img_6906 (MMS)

Har äntligen fått tag på skorna som jag velat ha sedan i våras men 35 har alltid varit slut när jag ska köpa dem... ^_^ jag är så himla glad! Tack Bernard, Malin och Toto för present kortet!!! Puss på rumpan på er!!!


Rollin' in the train again, on the way hom...

img_5448 (MMS)

Rollin' in the train again, on the way home from the city^_^


Bildregn ♥ Helgen

Det är så himla kul att se att jag har trogna läsare som kollar in min blogg även om jag inte har uppdaterat på den!! Jag ska försöka skärpa mig och uppdatera varje dag igen som jag gjorde förrut^_^ Uppskattar varenda en av er som läser min blogg!!
Enough of the sappy stuff;) Här kommer min helg i bilder, föst så hade vi släkten hemma hos oss under dagen och sedan på kvällen vart det utgång för "Frid Rice " hade sin "ilove candy" fest på Göta Källare som jag måste säga var väldigt lyckad för vi alla hade jätte jätte kul!!!
Kusin barn som ser jätte busig ut^_^
Kusinbarn, har aldrig träffat ett så socialt barn^_^
Kusinbarn tröttmössa^_^
Kusin JR och jag
JR, Lella och Marie
me and camilla
Marie found a friend^_^
Camilla and Poli
Kusin Jessi and her hubby
Sophie and  Marie
All in all så skulle jag säga att vi hade en jätte trevlig kväll!!! Vi får göra om det snart!!!
Hoppas att ni har en bra dag mina kära läsare!!!

Thor^_^

Har en mysig hemma kväll med familjen^_^ Det var ju ett tag sedan bara familjen var hemma och hade middag tillsammans. Jätte mys! Vi har suttit och tittat på kommande filmer trailers på apple.com. Det finns massa kommande filmer som kommer att bli jätte kul att se på bio i vinter och kommande vår! Längtar verkligen!!!
Vi ska kolla på fler filmer men vi började filmer "Thor"
Den verkar bra iallafall!

RSS 2.0