Hmmm...

Den här situationen känns totalt sjuk. Jag har så många frågor som behöver svar och när jag äntligen tror att jag ska få svar så leder det bara till ännu flera frågetecken. En sak som jag är helt övertygad om är iallafall att det här med K kommer aldrig någonsin bli något mer än vad det är... känns lite tråkigt då jag verkligen gillade honom..
Det är sjukt hur mycket man kan klicka med någon bara sådär, vilket har gjort att han alltid funnits där i mitt bakhuvud oavsett om jag dejtar andra.
 
He's like posion in my veines...
 
 
hmmm... vet inte hur jag känner, vet vad jag borde göra men det kommer att bli svårt:(

Feeling confused...




Fall inspiration

Fall Inso
 
Fall Inso by fashionablypetite featuring iphone cases

Metro mode fashion days

Kom hem så sent på fredag natt men var ju tvungen att stiga upp tidigt för att möta upp Sara och Namfon för lunch och sedan hade vi anmält oss för Metro Modes event på café opera. 
Jisses vad mycket människor det var där, vi orkade inte vara kvar där så himla  länge då det var så trångt. Vi fick med oss varsin goodiebag bag😁
Sen blev en tur till Fridays för en drink!
Sen så hängde jag med Sara hem för lite kvällsmys, lite vin, kex och ost! 
Hade ju bestämt träffa med K senare på kvällen. Vart jätte mysigt! I really needed some TLC och det fick jag!! 😜
💋💋💋💋

Le soiree

Hade totalt glömt bort att vi köpt
Middags biljetter till denna Cabaret på Tyrol. Som tur var påminde mig Marie några dagar innan.. Slutade tidigt från jobbet på fredagen för att skynda hem, duscha, byta om och sedan snabbt röra mig mot stan..
Möte upp Sara och Marie vid Östermalm, så rörde vi oss mot Grönan. Vi var lite tidiga men vi hann ta en drink utanför:) 
Två starka gentlemen
Snubbe som gillade Freddy Mercury
Scotty the blue Bunny 
Par som gjorde tricks med pingpong bollar 
En väldigt stark badande kille;)
Pingpong paret på trapets
Stackars tjej från publiken som fick gå med på detta😜
 Jag skulle vägrat..
En kille som gör tricks i en ring
En gentleman på Pole 😄
Vi tog såklart en bild med Scotty the blue Bunny!! Han var jätte rolig😁
Marie och jag avslutade sedan kvällen på Fridays vid Stureplan med en drink!!

💋💋💋💋

Outlander

När jag var yngre så läste jag en bok av Diana Gabaldon som hette Främligen/ Outlander, den handlade om en kvinna som reser tillbaks i tiden när hon är på sin smekmånad i Skottland. Det var tackvare denna bok jag blev lite "obssessed" av att åka till skottland och lyssnade mycket på skotsk musik under gymnasiet. Gissa om jag vart glad när jag fick höra om att de skulle göra den till en serie som går nu i höst! 
 
Har sett typ 4 avsnitt nu och de följer boken kronologi, den är så spännande!! Blev verkligen inte besviken, rekomenderas varmt även fast man inte läst boken innan.
 
Ha en bra kväll my lovelies!!!
xoxo
 
 

Alzheimer dagen på KI

I måndags blev det en riktigt lång dag. Började sju och sedan så vart det även handledning+ APT på schemat. Efter det var det bara för oss att skynda iväg till KI för olika föreläsningar om alzheimers, demens..
Pernilla Andersson uppträdde innan pausen
Claes Malmberg gjorde även ett litet inhopp ^_^ mycket skratt!!

Det enda tråkiga var att det hela drog över 40min, jätte tråkigt för mig som varit uppe sedan fem på morgonen.. Kände mig ganska mör när jag kom hem. Sen när jag stod vid porten så funkade inte nyckelhålet, slutade med att vi stod där fem personer och väntade på att Sophie skulle öppna till oss...
Skönt att jag hade ledig dag på tisdagen iallafall!!

💋💋💋💋

Sunday family dinner

Hello my lovelies! 
Har haft en härlig ledig helg, har hunnit med en sväng in till stan igår men hittade inget speciellt.. Längtar till Warzawa!! Girls weekend and shopping!
But first let me take a selfie^_^
I dag var jag på en minnesstund för en boende. Tråkigt men det var fint för oss som fick säga farväl..
På kvällen blev det kräftskivaed familjen, mums!! Har längtat efter kräftor!!! 
Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och väntar på efterrätten^_^
💋💋💋💋

Because i'm worth it!

God förmiddag my lovelies! 😁
Vaknade tidigt idag även fast jag jobbat kväll.. Hade bokat tid för påfyllning av fransar. Det var ju fyra veckor sen sist och hade värsta glest med fransar på vänster öga😳 inte vackert...
Hann med en tidigare buss på morgon så jag hann svänga förbi Starbucks för en White mocha latte, yumm! 
Varje gång jag är och fyller på fransarna brukar jag välja en tidigt tid för oftast får man ju en Powernap när man ligger där och blundar.. Jätte skönt! 
Är jätte nöjd med mina fransar!! Känns så skönt när man inte behöver gå runt och störa sig på något hela tiden.. 

Anyway ha en bra dag!!!!
💋💋💋💋

I ❤️ me some sushi devil!

Hello my lovelies!! 
Äntligen ledig dag!! Jätte skönt verkligen, har hunnit med att titta de senaste serierna och träffat tjejerna på stan^_^ 
Mötte upp Namfon vid tre för ett glas sangria på Boheme.. Jätte gott och massa catching up som vanligt, sen droppade Sara förbi lite innan vi skulle till Sushi devil. Man blir aldrig besviken, favvo sushi stället för min del!
Yumm!!
Saras 11 bitar sushi
Love me some Ebi fry roll^_^

Hoppas ni haft en bra dag!
💋💋💋💋

Har de har..

Hello my lovelies!!
Har haft mycket huvudet hela dagen men jag tror att betat av det mesta, kan känna att att det blir lite för mycket ibland.. men jag vill ju bara så gärna, vill ju inte släppa kontrollen.. 
 
Har haft många funderingar ett tag nu.. ska jag fortsätta på samma bana som jag är nu? Ska jag bara byta helt?
Gaaahhh, man kan bli så himla frustrerad på livet ibland.. har iallafalla förhoppningsvis fått en natt tjänst på jobbet och håller tummarna på att jag får börja snart! Ska bli kul att få testa en annan rutin, som plus få mer ledig tid till mig själv! Behöver verkligen ta tag i mig själv efter den här deprimerande våren med mina eksem besvär, de drog verkligen ner mig i botten där ett tag:(
 
Har kollat upp lite olika behandlingar och tänkte kanske testa mig på en saltbehandling, få se om det lindrar mina hudbersvär.. Mina eksem är bra men jag märker att de börjar komma tillbaka.. håll tummarna för att det bara blir lindrigt denna gång..
 
On a happier note.. I dag så ficka jag min "selfie stick", "monopod" med en fjärrkontroll^_^Är så glad nu kan jag vara med i alla bilder jag tar! Woop Woop!! Att man kan bli så glad över små sak, är ju lite av en prylbög:P
 
Bjuder på denna selfie^_^
xoxo

Friday dindin with friends ^_^

Har varit ledig hela dagen men kom ändå upp tidigt. Var tvungen att åka in till stan för att hämta en grej, åkte sen in till Täby för att kolla de nya inrednings affärerna som öppnat.. Man vill ju ha allt!!

På kvällen hade jag bokat middag på Klappbryggan för middag med kollegor, jätte kul att det äntligen vart av. Jätte mysigt ställe och maten var helt underbar!! 


Bjuder på en selfie^_^ 
💋💋💋💋

Toffee nails..

Köpte ett nytt lack igår från OPI, lite kola färgat. Passar till hösten tycker jag! 
Målade tårna^_^ 

💋💋💋💋

Min helg i Nynäshamn..

Vacker vy som jag vaknade upp till!
Ute på morgon promenad i denna vackra allé:)
Sötnosen Dennis^_^
Getterna alltid lika gosiga när man kommmer^_^ 

Ha en bra dag i solen my lovelies!!!
💋💋💋💋

RSS 2.0