Girls and Pretty little liars ^_^

Hello my lovelies!!
 
Har nog beslutat mig för att jag ska dejta andra om jag känner för det men just nu så känner jag inte för det, jag har suttit och funderat på det ett tag. Vi pratar med varandra på mobilen varje kväll och smsar varandra och jag vill se vart det här leder.. We shall see^_^
 
OOh en roligt grey, det kanske bara kanske blir Lily's Burger, håller verkligen tummarnapå att vi ska dit. ^_^
 
 
So looking forward to this!!!
Ha en bra dag my dear lovelies!!!

Lashes all the way^_^

Jobbade morgon idag, vilket var ganska skönt, även om det vart fullt upp så gick det ganska bra:)
Fick skjuts av en jätte snäll kollega så att jag hann med tåget in till stan för att göra nya fransar! Jag älskar mina fransar, känns så naket utan dem..

Ett tips my lovelies! Denna vecka är det krogveckan, då kan man gå på utvalda restauranger och äta två rätter för 250kr! Finns massa bra restauranger som Riche, Oyster bar osv...
Yummy in my tummy^_^


Oh monday dear monday!!!

Hello my lovelies!!
Det var riktigt skönt med en ledig dag igår!! Gick lite tidigare från jobbet igår, för jag hade världens hemskaste huvudvärk. Gick och la mig tidigt och vaknade vid idag, helt sjukt. Tror med detta att kroppen verkligen behövde vila! Igår så bestämde jag mig för att förja håret i ombre som jag hade förrut innan jag klippte bort alla slitna toppar men det vart så himla ljust... får se om jag bara måste vänja mig vid det eller om jag ska färga om det till en lite mörkare färg...
 
Det här var min gamla ombre färgning, men den som jag har nu är mycket ljusare...
 
Ha en bra dag i kylan my lovelies!!!
 
 
 

♥︎ To date or not to date?? That is the question...

Hello my dear lovelies!!
Hade en bra start på dagen med ett besök hos hudläkare med mindre lyckat resultat dock, ska pröva en annan kräm i fyra veckor och om inte det fungerar så blir det ljusbehandling som gäller.. aja vi får se helt enkelt...
Var även en snabbis för att träffa K innan han åkte till Turkiet, han skulle tydligen kolla på lägenheter i Alanya.. ooh håller tummarna på att jag får hänga med honom dit;) hahahha..
Anyway, när jag är där hos honom så får jag ett sms av vår bemanningsansvarig (13.00) om jag inte kunde jobba mitt pass som jag hade fått ledigt från för att det fanns ingen vikarie som kunde ta det passet och jag skulle ha börjat vid 15.00. Snacka om att total förstöra min dag!! Jag vart så jäkla förbannad på denna jävla människa, hur man kan vara så dum i huvudet!! Aja, to make a long story short hade  en bra och lugn kväll på jobbet:) thank god!
 
 
Back to my original dilemma...
Just nu så dejtar jag ju K och vi har ju faktiskt inte gett varandra något sorts löfte men han har ju åkt bort till Turkiet, vet inte när han kommer hem...
När vi är tillsammans så känns det som om han i allafall har en massa planer i framtiden för oss och hade jag varit lite mindre erfaren så hade jag blivit stört förälskad i honom.. tyvärr så har jag lite svårt att lita på killar helt sådär så mitt dilemma är.. ska jag fortsätta dejta när han är utomlands eller inte??
Vi har ju trots allt inte sagt att vi är ihop....
Help me!! I need advice!!??!!!
 

A great start to a grey, snowy and cold day!!

Goddag my lovelies!!!
Det finns ingenting bättre än at vakna upp till något som verkligen gör ens dag^_^
Vaknade av ett gulligt sms sen så helt plötsligt så ringer det på mobilen... aww någon kunde tydligen börja dagen utan att höra min röst först..hahahaha sötnöt!! 
 
 
Så jag fick en jätte bra start på dagen kan man säge även om jag var uppe en stund tidigt bara för att gå ut med prinsen innan jag la mig igen. Brukar göra så när jag jobbar kväll, går upp tidigt med prinsen och lägger mig sen igen för att sova 2-3 timmar till, vilket är ganska skönt.
 
Imorgon är jag tog jag ledig för att jag äntligen fått tid på hos hudläkaren på en privat klinik i Mörby, håller verkligen tummarna på att de kan hjälpa mig. Mina eksem har lugnat  ner sig men så fort jag stressar jätte lite så blossar de upp igen:-/
 
Ha en bra dag mina kära läsare!!
 

♥︎ Today's WANT ♥︎

 
Jag vill så gärna ha denna väskan!!! Min nya bebis : LV Damier Canvas Belmont:)
Lär ju vara svindyr då det är en special edition....
 

Burn baby burn

I dag så slutade jag tidigt vilket var jätte skönt! Ikväll så gick jag även på mitt först Combat pass på jätte jätte länge! Shit vad skönt det var, hade lite kondis kvar ändå:)
Jag har ju inte kunna träna Pole på ett tag på grund av mina handeksem så jag har bestämt mig för att börja träna på sats igen..
Skönt att komma igång igen:) woop woop!!

Bjuder på en bild på lilla slitna mig, ser trött ut men känner mig jätte pigg!

Ha en bra kväll nu my lovelies!!! ^_^

Romantic movie moments in my thoughts...

Jag hade hade ett inlägg för förra året då jag pratde om romantic movie moments som händer IRL, vilket då hände med en kille som jag tyvärr inte träffade något mer efter dejten tråkigt nog, men var glad ändå över att ha upplevt något som bevisar att visst kan uppleva "romantic movie moments" IRL.
 
 
 
Jag vet inte vad det är med mig men det känns som att dessa "romantic movie moments" blir bara bättre och bättre ju fler gånger man upplever det;)
Jag kan säga att jag har blivit riktigt svag för dessa "moments", dessa kan även bli en dealbraker under dejten. Har inte varit på hur många dejter som helst men jag har varit på dejter där jag kännt att jag inte ens vill ge personen en hejdå kyss så man kan väl säga att jag är lite kräsen men det ska man väl vara tycker jag;)
Vill inte nöja mig med vad som heltst, visst vill jag ha något seriöst i framtiden men jag har kul nu när jag prövar mig fram..hahahaha;)
 
See, I told ya!! Mitt liv har typ blivit lite som SATC....
 

Random thoughts swimming through my head...

Hello my dear lovelies!!
Hoppas att ni haft en bra helg. Det har varit jätte skönt att vara ledig men va fan istället fick jag sitter och stå ut med mensvärken from hell!! Trodde inte att man fick mensvärk när man går på p-piller men ack så fel jag hade.. Har mest bara legat ner och försökt att inte tänka på min mensvärk:-/
 
 
Har funderat lite mer över det här med dejting och jag har kommit fram till att det tar verkligen jätte mycket energi och tid även om det är kul.. definitivt värt det för det mesta..
Jag var ju så himla orolig inför dejten jag skulle på i torsdags att jag typ ville spy på vägen dit, talk about fucking butterflies in the stomach!! jag vet inte varför men jag velade verkligen in i sista minuten inför det denna dejt om jag skulle gå eller inte... Jag har har aldrig varit med om det förrut, jag har varit nervös men inte så här och det var verkligen hemskt. Jag pratade med Namfon i telefon flera gånger för jag fick sånna panik känslor över denna dejt.
 
Helt sjukt! Det roliga är att när jag väl såg honom (han mötte upp mig vid t-bane stationen) så var det som om alla dessa fjärilar i magen helt plötsligt försvann... bara sådär..
Själva grejen var nog att jag hade lite åldersnojja inför denna dejt för att han är lite yngre än mig.. I know I know... åldern spelar ingen roll och allt det där men jag vet inte.. hade lite ångest över det i allafall kom jag fram till.. men det märktes inte alls när vi umgicks;) hahahha
Man har ju skickat bilder och så till varandra innnan man ses men ändå så hade jag värsta nojjan innan.. panik, tänk om han inte tycker att jag är lika mina bilder (ser mycket äldre ut i verkligeheten) som jag skickat osv....jag tyckte själv att han såg mycket yngre ut på bilderna än i verkligenheten.. 
Nu sa han i och för sig att jag såg mycket yngre ut IRL än på bild, vilket var skönt att han sa och hoppas att han menade det om vi nu ses igen...You never know:P
 
Innan jag började dejta så har jag väl aldrig sett mig själv som attraktiv för andra så men jag har väl inte varit öppen för att se det förrän nu och det är känns ju bra att veta att folk tycker man är attraktiv.. väldigt bra för självkänslan;)
Jag har ju definitivt inte en modellkropp men det är skönt att veta att det finns folk som tycker att jag är vacker och attraktiv så som jag är även om det finns saker som jag själv inte är nöjd med...
 
Har haft så mycket tankar kring det här som har snurrat i huvudet på mig på sistone att jag bara var tvungen att få ner det någonstans, min blogg handlar ju om mig och min liv så jag ville dela med mig av mina funderingar kring detta... So bare with me;)
 
 
 

Long weekend^_^

Igår var jag på middag hos Camilla och Poli, det var verkligen jätte mys. Även Namfon to sig ut till Berga.. Det blev en massa god mat och vin, massa catching up! Tror vi pratade om allt mellan himmel och jord^_^ Det är så himla kul och jag är så tacksam att jag har dessa helt underbara vänner i mitt liv!! 

Jätte god mat var det och sedan fick vi även créme brule till efterrätt^_^ yummy in my tummy!!
UPDATE: var ju på dejt i torsdags som jag var så himla nervös inför men det vart en riktigt mysig dejt och jag var nervös helt i onödan.. Hahaha..
Vi får se om vi ses igen men jag hoppas att vi gör det;) 

Hoppas ni har en bra kväll my dear lovelies!!! 

A new year a new leaf^_^

Hello my lovelies !!
Sorry för mina sporadiska inlägg men har varit helt orkeslös och haft väldigt låg energi, varit så trött så himla trött.
Har varit hos min barnmorska och tydligen så har jag haft högt blodtryck de senaste månader, vilket kan ha varit en bidragande orsak till att jag känner mig så himla trött hela tiden. Vi kom fram till att vi ska prova ett nytt p-piller och förhoppningsvis så fixar det sig då. Ska göra en till koll om tre månader för att se att allt är ok^_^
 
I'm still dating, ibland så känns det lite som att mitt liv har blivit lite som Sex in the city.. att dejta är väldigt komplicerat och tidskrävande men helt klart värt det ;)
Ska på en dejlt imorgon som jag är lite nervös över, vet inte varför.. det var verkligen jätte länge sedan jag var så nervös inför en dejt... det pirrar till i hela magen.. är lite velig om jag kommer att gå på den eller inte.. får se...
aaahhhh panik vad ska jag göra??!!?? Help me!!! Ni får jätte gärna komma med förslag!!
 
 
 

2014 - nytt år nya möjligheter^_^

Hade ett lugnt och mysigt nyårsfirande med syrran och ett par vänner i lägenheten som jag fått låna i Hagsätra. Det var verkligen mys med sällskaps spel och en himla massa prat hela natten lång:)
Ser fram emot vad det nya året har att erbjuda. Höjdpunkten på mitt 2013 var nog att jag började dejta och har lärt mig att det inte är så himla farlig igentligen och ganska kul, spännande! 


Kram på er mina kära läsare!

RSS 2.0