Woop Woop!!! Happy^_^

Jag är så jäkla glad!!! För det första så klarade jag av att släppa händerna och göra korset i invert!! Woop wopp!!
Inte bara det, jag lyckades att gå in i invert från shouldermount!!! Helt sjukt!! Hade väldigt bra grepp idag, smörjde mig med miniderm (det bästa man kan smörja sig med om man håller på med pole, förbättrar greppet jätte mycket!) Dock vart det inga bilder och när vi skulle ta bild så hann jag sätta ner händerna.. Får göra ett till försök nästa vecka om jag inte får ett ryck och sätter upp stången hemma igen^_^ Vi får se!!
Här kommer lite bilder som jag hittade på nätet istället för att beskriva det jag lyckades med^_^ Ska även anmäla mig till Nivå 3 nästa omgång med kurser!! I'm so happy!!!!
En bild på shouldermount greppet.
Bild på invert när man släpper händerna (korset) Coolt va!
 
Så tänk er shouldermount, upp med benen, haka fast benen så man får grepp, greppa om med händerna och sedan släppa händerna helt^_^ Värsta andrenalin kicken!!!!
 
XOXO
fashionablpetite

Bruno Mars^_^

Såg precis att någon skrev på Facebook aatt Bruno Mars ska till globen den 3 Nov och att biljetterna släpps den 1mars!!! Måste få tag på biljetter, jag vill verkligen gå på den konserten!!!!

Fly Like A Butterfly..

Är helt slut.. har tränat pole ikväll^_^ Är så himla glad att det äntligen börjar hända saker nu.. det har typ stått still för mig hela hösten vilket har varit frustrerande... Men nu så jävlar!!! Lyckade hänga lite upp och ner men jag måste nog våga mer...
Anyway, fick prova på att göra en butterfly men det gick så där, när man händer upp och ner så känns det som att rumpan väger ett ton.. I butterfly måste man "ut" med rumpan vilket blir as tungt, jätte jobbigt. Har även jobbat på min side climb och cupid, har typ brännsår i knävecken nu och blåmärket mellan låren..
Vaddå "no pain no gain" ^_^ The things I do for the pole...
 

Upside down^_^

Här kommer en liten bild på mig när jag gör en invert på Pole.. Jag hänger med ganska bra grepp men jag vågar inte riktigt släppa händerna än. Det roliga är att min polelärare lyckades lura mig att släppa händerna utan att jag tänkte på det, kom på det efter själva lektionen..hahaha typiskt mig att fatta senare^_^ jag hände upp och ner, min lärare passade mig (just in case jag tappade greppet) jag vågar inte släppa händerna och då ber hon mig att sätta ner händerna på golvet men grejen är ju att jag når inte golvet för jag hänger för högt upp. Utan att jag tänker på det hänger jag utan händer och släpper lite med benen så att jag når golvet till slut, så tekniskt sett så har jag släppt händerna i några sekunder^_^ Woop woop progress!!!!


Oh lovely Tuesday winter storm....

Hello my lovelies!!!
Hoppas att alt är bra med er!! Har tagit det lite lugnt nu på morgon men jag har hunnit ut med lilla prinsen iallafall, för se om jag går till jobbet då det börjat snöa igen... blä.
Jag har även hunnit titta på två avsnitt av serien Girls, det är lite som Sex and the city men inte lika glamouröst och lite mer verkliga skådespelare. Har hela säsong 1, så jag har några avsnitt att titta på^_^
 
 
Igår så var jag ledig efter att jag jobbar hela helgen, jätte skönt!! Hade även bokat in en tid för att göra påfyllning på mina fransar^_^ Jätte nöjd blev jag!! Funderar faktiskt själv på att kanske gå en sådan utbildning, det är kul och man får lite extra pengar medans man lär sig!!
Lite suddig bild men ändå^_^
 
 
Ha en bra dag i snöstormen mina kära!!!
 
XOXO
fashionablypetite

♥ INSPIRATION ♥

Jag måste verkligen ta tag i min träning men jag tycker ändå att jag har kommit en bit på vägen men jag skulle nog behöva gör lite mer! Jag tränar Pole två gånger i veckan, är med i en stegräknar tävling på jobbet. Nu måste jag verkligen ta tag i de andra målen som jag har satt upp för mig själv! 
 
✔ 10 min pilates varje dag
✔ Arm och hand övnignar för att bygga upp lite mer muskler så att jag klarar av mitt mål: klara av karusell greppet och handstående  på pole!
✔ Gå på passen som jag bokar på SATS och inte bara avboka 90% av passen som jag bokar.
✔ Ordna liten PT grupp träning med Henke^_^
 
 
 
 
 
 

Work work work...

Hoppas att ni har en mysig fredag kväll my dear lovelies!! Sitter och tittar på ett avsnitt av "Lost Girl".. Jag ska jobbe hela helgen med ett dubbelpass på söndag. Har hittat lite bilder från weheartit som jag tyckte var lite roliga!
 
 
 
 
XOXO
fashionablypetite

Filmkväll^_^

Häromkvällen så var jag på middag hos mina goda vänner, Camilla och Poli. Jätte god middag med tacos och en flaska vin;) Det blev en massa skratt och två filmer^_^
och
Måste säga att jag rekomenderar på filmer, väldigt olika sorters filmer men väldigt bra^_^Ha en bra dag my dear lovelies!!!
 
XOXO
fashionablypetite

FOOD!!!!

Här kommer en hel del bilder på maten vi åt på semestern^_^
Det blev en hel del seafood!
Frukost på vårt favvo frukost ställe "Lemoncafé" på Boracay, delägarinnan är tydligen svensk^_^
Grillat på Gerry's Grill mmm...
Fried shrimp från ett sushi ställe, de var to die for!!
Sushi från en japansk restaurang utanför MOA...
Jätted söta sushi formade som små bollar^_^
En jäte god rätt med friterad räka och fried rice^_^
Mmmm macarons...
Gud vad gott det var men sjukt mäktigt!!
Middag på Friday's, ett måste!!
Tea på TWG i Greenbelt^_^
Olika sorters popcorn på Newport cinemas i Resort world, lyx bio med butlerservice och fotöljstolar!
Stard var så klart Mango shake, pineapple shake och coconut shake eller juice..
jätte god mat, pansit bihon, pansit canton...
Cheese sticks and fries...
Det kommer fler bilder!!!
 
 
XOXO
fashionablypetite

Helgen i bilder^_^

Vi började kvällen på Hattori sushi Devil, en mysig middag med många skratt och några glas vin^_^ Vi fortsatte senare mot Bauer, där några vänner skulle spela.. Helt enkelt en mysig kväll med god mat, skön musik, massa gott att dricka och väldigt trevligt sällskap!!


Ny design!!!

Har inte mått så himla bra den sen i söndags då jag fick feber men idag så känner jag mig mycket piggare.. Har typ bara sovit och vilat när jag kommit hem från jobbet så kroppen får ta igen sig lite^_^
Kände även för att ändra min blogg design och hittade denna vackra design!!! 
 
Det kommer lite mer bilder senare och jag har ju fortfarande en massa bilder från semestern som jag inte lagt upp än. Måste även ta bilder och lägga upp på alla framsteg jag gjort på "pole", det är så kul nu när jag börjar göra några framsteg iallafall^_^
XOXO

RSS 2.0