Chinese takeout:)

Idag har vi varit inne i NY och mött upp S och G, vi hade bestämt att vi skulle träffas för att åka till the statue of liberty tillsammans. När vi kom dit så  var det typ 2,5 timmes lång kö. Så vi bestämde oss för att gå runt i China town istället, vi åt även på chinesisk restaurang:) Yummy!
Efter lunch delade vi på oss, S och G ville åka till Rosevelt Islang medans vi åkte in mot city för att shoppa på Macys.. Var tvungen att köpa ett par vinterskor som tål vatten eftersom det var moddigt och vattenpölar överallt. Vart helt blöt om fötterna, förhoppnings vis så torkar mina UGGs annars så för jag köpa nya. Jag blev lite besviken på  rean i NY, det var mycket bättre här där vi bor...
Vi var även inne på Manhattan Mall där vi handlade på Sephora, Bare Minerals smink är så mycket billigare här och N köpte jätte många bra sminkborstar från dem, sen när vi skulle hem så såg vi att vi hade missat deras flagship store:P Men vi var även in där och handlade!
Nu är vi äntligen hemma och vi orkade inte äta ute så vi beställde hem china mat som de leverar till vår rumsdörr:) Yum yum!
XOXO
fashionablypetite



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback